-->

11.9.2016

Shortsiasu

H&M paita | Stradivarius bleiseri | Mango shortsit | Converse kengät

Hän tässä on Ninnu, meidän melkein oma koira. Oikeasti Ninnu on siis Juhon perheen koira, mutta Juhon ja tämän siskon muutettua omilleen Ninnu elää nykyään vähän kiertolaiselämää ja viettää meilläkin aikaa kerran tai pari kuussa. Musta Ninnu on ihan paras kaveri tähän elämäntilanteeseen, kun mulla ei mitenkään olisi aikaa omalle lemmikille mutta silti halu sille olisi kova. Haha, Ninnu on vieläpä kaverina niin hienohelmainen neiti, että usein sen lähtiessä saa huokaista taas helpotuksesta.

Ninnu herättää usein paljon hilpeyttä ihan kadulla kävellessä vastaantulijoissa suunnattomalla söpöydellään. Kerran eräs vanha rouva aamukävelyllä pysähtyi kymmenien metrien päähän musta odottamaan, että kävelen kohdalle ja kaappasi Ninnun syliin paijailtavaksi. Haha, onneksi Ninnu myös pitää lähes poikkeuksetta kaikista ihmisistä. Ninnu on erikoinen koira siinä suhteessa, ettei se allergisoi kovinkaan voimakkaasti, sillä mulla on useampia koira-allergisisa kavereita, jotka on ihmetelleet kyläillessään oireettomuutta. Hyvä koira.

Onko teillä koiria ja jos on niin millaisia? Mä haluan oman koiran heti kun se on käytännössä mahdollista omien aikataulujen ja elämäntilanteen kannalta. Mä oon kuitenkin aina tykännyt enemmän sellaisita isommista koirista kuten esimerkiksi labradorit, vaikka onhan Ninnun kaltainen maskotti toki helppo ja kovin ihana sekin.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Meillä asustaa mummokoira Ronja, se on siis kultainennoutaja. Tuolta blogistani löytyy joitakin kuvia siitä :)

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku :) Oi pitääpä käydä katsomassa!

   Poista
 2. Vau miten ihanan pirtsakka ja rento asu!♥ Sopii sulle mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Mustakin oli kiva stailata "jakkupuku" uusiksi :D

   Poista