-->

29.10.2016

Halloween-tunnelmaa

Hahaa se on taas Halloween-aika! Oon aina ollut tosi iso erilaisten juhla-aikojen fani ja tykännyt tästä jenkkien kurpitsajuhlastakin tosi paljon. Oon muutamia kertoja järkännyt kunnon Halloween-kemutkin nuorempana (joista yksistä nuo kollaasin mun kuvat onkin) ja tykännyt muutenkin koristella kotia teeman mukaisesti. Tänä vuonnakin mulla on esillä muutamat kurpitsat, mutta panostus tähän juhlaan jäi kyllä aika vähäiseksi suurista suunnitelmista huolimatta niinkin tylsän aiheen, kuin kiireen vuoksi. Haha, oon kyllä ollut tässä viime viikkojen ajan monta kertaa lähellä ostaa sellaisen oikean valtavan Halloween-kurpitsan, mutta oon hillinnyt itseni perustelemalla, etten saisi sitä ikinä käytettyä järkevästi.

EIlen pääsin oikeastaan vahingossa Halloween-bileisiin yhteen keskustan baariin, ja olihan ne kaikki koritstelut ja ihmisten hienot asut ihan hauskoja! Tänään ajattelin kokkailla mun pöytääni jo muutaman viikon ajan koristaneesta kurpitsasta ehkä kurpitsapannukakkua, minkä ohjeeseen oon törmännyt muutaman kerran - jotain teemaan liittyvää mun viikonloppuun sisältyy siis kuitenkin.

Onko teillä tänään Halloween-juhlia tiedossa? Tai onko teillä jo ollut joitakin? Mitä mieltä ootte tästä juhlasta? Musta kaikki tällainen piriste tähän harmaaseen vuodenaikaan on vaan ja ainoastaan positiivista!

2 kommenttia:

  1. Mä oon aina halunnut osallistua halloween-juhliin naamiaisineen kaikkineen, mutta mun lähipiirissä ei halloweeniä juhlita mitenkään joten se on jäänyt. Ehkä mä vielä itse innostun järkkäämään sellaiset juhlat, harmi ettei halloween ole täällä suomessa yhtä iso juttu kuin vaikka siellä jenkeissä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset naamiaiset ja teemabileet on kyllä superhauskoja, ehkä sun tosiaan täytyy vaikka ens vuonna järkätä sellaiset! :) Haha, olis kyllä mahtavaa kokea sellainen jenkki-Halloween joskus!

      Poista