-->

22.10.2016

Kerrospukeutumista

MK laukku | Zara takki | Mango paita Zara hame | Converse tennarit

Monet sanoo, että syksyssä on kivaa pukeutuminen ja ensimmäistä kertaa kuulin tuon hetki sitten myös miehen suusta vaikka mielipide usein yhdistetäänkin meihin naisiin, haha. Mitä mieltä te ootte syyspukeutumisen mielekkyydestä? Mä en tiedä oonko ihan varma siitä, että kelien viilenemisen myötä ilmenevä tarve paksuille vaatteille, kerrospukeutumiselle ja jatkuvalle vilulle olisi hyvä asia. Hrr...haha, oon nimittäin kaivanut jo talvitakin esiin ja kuljen usein päälläni niin paljon vaatteita, että olo on kuin Michelin-ukolla. Kieltämättä syksypukeutuminen kyllä näyttää kivalta, niinkuin näidenkin kuvien paksu ja houkutteleva villahuivi, mutta kyllä mä silti fanitan kesää.

Vaikka ulos täytyykin pukea enemmän vaatteita ja aamuisinkin on taas ihan pimeää niin oon kyllä myös taas päivittäin ihastellut kaikkia lokakuun värejä ja muita syksyjuttuja. Nyt viikolla on ollut huippuhyviä kelejä ja oonkin käynyt juoksemassa monena päivänä ja samalla miettinyt kuinka upea paikka luonnonläheinen Helsinki on esimerkiksi kaikkine puistoineen. Haha, eilen keräsin juoksulenkin varrelta värikkäitä vaahteranlehtiä koristeeksi kotiinkin koska ne vaan näyttää niin hienoilta. Nyt viikonloppuna on toivottavasti taas hyvää aikaa fiilistellä vaikka sitten tätä lokakuuta, joten otetaan kaikki ilo irti siitä!

4 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus, tykkään todella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että se on susta onnistunut :)

   Poista
 2. oi että tuo valkoinen tikkitakki on ihan täydellinen *_* ja tosi kiva ja näyttävä asu muutenkin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä itsekin mutta sen käyttöaika Suomen keleissä on valitettavasti kovin lyhyt... :/ tuollainen paksumpi olisi varmasti toimivampi :D

   Poista