-->

12.10.2016

Lokakuu

LV laukku | Zara takki | Tiger farkutHunter saappaat

Tässä vihdoin Hunerit, joista täällä alkusyksystä kirjoittelin,  käytössä. Tämä syksy on viime vuoden lailla ollut todella aurinkoinen ja kumpparikelejä ei ole (onneksi) hirveästi ollut. Ne kerrat kun kuitenkin oon mun saappaita päässyt käyttämään niin oon ollut kyllä niihin tyytyväinen. Ihan kaikki ei tosin ole ymmärtäneet mun kumpparivillitystä, nimittäin koulussa. Mähän opiskelen konetekniikkaa ja voitte kuvitella kuinka muotitietoista porukkaa mun koulukaveri on, haha. Onhan kumpparit toki korkkareita ronskimpi jalkinevalinta asuun, mutta ah, niin mukava ja helppo.

Mutta hei, ootteko te yhtä innoissanne lokakuusta kuin mä olen? Kaikki syksyn lehdet, kirpeän aurinkoiset päivät, kynttilät, kurpitsat... Lokakuu tarkoittaa tällä hetkellä mulle toki myös kiirettä, paljon kouluhommia, töitä, lisää kiirettä ja aikatauluja, mutta niinkuin oon usein maininnut niin jotenkin kierolla tavalla nautin siitä, että mulla on kädet täynnä töitä. Aikahan kuluu taas niin nopeasti, että kohtahan sitä onkin jo joululoma. Haha, oikei mä olen tehnyt itselleni lupauksen, ettei joululle saa uhrata ajatustakaan ennen halloweenia joten nyt Riikka...

Nautitaan tästä ihanasta lokakuusta nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti