-->

6.10.2016

Mustaa ja keltaista

FURLA laukku | Rosebullet jakku | Vila housutSkopunkten kengät

Hiphei, tässäpä nämä aikaisemmin puhumani kuvat keltaisen jakun kanssa. Nämä kuvat otettiin jo ennen Lapin reissua, ja parikin asiaa on muuttunut sitten näiden. Nimittäin lehdet puissa on muuttuneet täällä etelässäkin jo ruskan väreihin ja muutamien kovatuulisten päivien myötä tippuneet jo alas. Lisäksi mun kauan tuskailemani hiukset saivat vihdoin muutosta ja mihinkäs muuhun kun vanhaan ja tuttuun vaaleaan hetken hiuskriisimielijohteessa. Olisi tosin pitänyt vain mennä kampaajalle ja antaa vapaat kädet, sillä jostakin syystä vaalennus veti tyven vain tosi oranssiksi siitäkin huolimatta, että ennen samalla värillä oon saanut ihan nätin lopputuloksen. Oon jotekin tosi huono kaikkien tuollaisten aikojen varaamisessa oli sitten kyse mistä vaan (nimierkki oon lykännyt kampaajan lisäksi hammaslääkärin, parin muun lääkärin ja muutaman muun asian varaamista ties kuinka kauan).

Haha, parilla vaalennuskerralla ja hopeashampoolla tämä tukka alkaa kyllä näyttämään ihan kivalta ja kyllä mä ehkä tätä blondia kaipasinkin jo vähän. Laitan pian myös päivittyneitä kuvia mistä näkee oikean nykytilanteen. Jos vielä puhutaan vähän hiuksista niin tosiaan leikkasin tällaisen long bob-pituisen mallin loppukesästä ja oon viihtynyt tässä superhyvin. Vaikka vanhoja kuvia katsellessa välillä kaipaakin sitä superpitkää tukkaa niin käytännössä tämä kyllä peittoaa sen leikiten. Mun nykyinen hiusmalli mun hurjan paksuista hiuksista huolimatta kuivuu yllättävän nopeasti ja lisäksi esimerkiksi sen suoristaminen ja muukin laittaminen on paljon helpompaa. Tähän malliin saa kuitenkin myös erilaisia kampauksia väkerrettyä ja hiukset yltää hyvin kiinnikkin, joten jos joku siellä miettii lobia niin suosittelen todella!

6 kommenttia:

 1. Upea asu kertakaikkiaan, oot hurjan kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saga ♡ tämä kommentti piristi päivää :)

   Poista
 2. ompa kiva asu ja upeat kuvat:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat pöksyt! Oon yrittänyt ettiä vastaavanlaisia kaikkialta, mutta mitkään ei ole istuneet... Ehkä pitäisi vaan ahkerammin sovitella vielä, vaikka sovitellessa inho omaan kroppaan tuntuu kasvavan! :-D

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on! Löysin nämä Vilasta viime syksynä ja muistan kuinka monet bloggaajat silloin kehuivat näitä superhyvin istuviksi, mitä nämä kyllä todellakin ovat. En ookaan nyt käynyt katsomassa, mutta ehkäpä tänäkin syksynä sieltä löytyisi sullekin sopivat? :) Se on kyllä totta, että jos ei löydä sopivia housuja niin mielienkiinto koko hommaan alkaa hiipua, mutta sitten kun ne oikeat sieltä löytyy niin se palkitaan!

   Poista