-->

1.10.2016

TB Style: Lokakuu

Oon nähnyt monissa blogeissa tällaisia tyylikatsauksia ja tykännyt kovasti lukea niitä. Päädyin oikeastaan näistä postauksista inspiroituneena tutkimaan omia vanhoja arkistoja ja vaikka aikamatka oli kovin hauska niin pakko myöntää, että lähes jokainen kuva musta 18-vuotiaana kauhistutti jollakin tavalla, haha. Tykkäättekö lukea TB-style-postauksia? 


2013
Tähän asuun ei voi muuta kuin hävetä, haha. Musta tuntuu, että 18-vuotiaana olin jo jokseenkin tyylikäs ja teiniajan sekavat asut historiaa, mutta ilmeisesti se vaihe tuli vasta myöhemmin tuona vuonna. Tässä asussa ei toimi musta mikään, enkä kyllä omistakaan yhtään asun osaa enää. Mun hiukset on aivan kummallisella ponnarilla, tuo edestä solmittu paita topin päällä on muodoton saappaista puhumattakaan ja laukkuun ei tarvitse varmaan edes mennä...

2014
Tämä asu miellyttää mun silmää puolestaan erittäin paljon ja, ah, kuolaan noita mun hiuksia! Tämän asun housut valitettavasti kului loppuun valtavan käytön seurauksena viime keväänä ja nyt mulla on kovassa etsinnässä uudet samanlaiset Tigerilta. Muut osat mulla onkin tallessa ja taas pian käytössä, ja tämä klassisen kaunis tyyli on edelleen just mua.

2015
En oikein näe tässä asussa noiden aurinkolasien osaa, mutta muuten toimiva asu kaikkiaan. Myös kaikki vaatteet tästä asusta ovat tallessa ja odotan innolla kelien muuttumista syksyisemmiksi, jotta voin käyttää taas tuota ihanaa GT:n mekkoa. Myös tässä mun hiukset näyttää kauniilta tasaisen vaaleilta ja saa mut miettimään, miksi lähdin sekoilemaan mun hiusten kanssa puoli vuotta sitten, haha.2016
Tänä vuonna oon käyttänyt entistä rohkemmin kirkkaita värejä ensimmäistä kertaa ehkä kymmeneen vuoteen! Mun tyyli on myös muuttunut sellaisesta todella klassisesta ehkä vähän rohkeampaan ja luovempaan suuntaan, mitä pidän hyvänä muutoksena. Ajattelin julkaista tästä kyseisestä asusta pian lisää kuvia, miltä näyttää? 

2 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ihana tyyli! tosi monipuolinen :) ja kirkkaat värit sopii sulle tosi hyvin. etenkin toi keltainen *_* !

  ♥: Sofia, FashionSituation

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sofia :) Kiva kuulla, että susta värit näyttää hyvältä, etenkin kesällä on kyllä kiva käyttää värejä :)

   Poista