-->

16.11.2016

Aikainen talvi


Lumi tuli lumi meni, hupsista vaan. Haha, Helsinkiin tosiaan saapui pari viikkoa sitten suhteellisen yllättäen ihan täysi talvi kinoksineen ja pakkasineen, mutta niinkuin jokainen meistä voi arvata, ei tähän aikaan vuodesta satanut lumi pysy massa kauaa. Sen verran ehdin kuitenkin fiilistellä talvea, että aloin jo muttaa sisustusta sykysisestä talviseksi ja hiljalleen miettimään joulua... 

Oon kolme viimeisintä vuotta ollut vilkkaissa tavarataloissa töissä ja saanut jouluöveriä aina sieltä marraskuun alusta asti, joten vaikka ennen olin kovastikin jouluihminen niin nykyään oon sitä mieltä, että kaupallinen joulu alkaa ehkä hieman liian aikaisin. Tänä vuonna mun joulufiilis on ehkä ollut hieman matalammalla yleensäkin, koska,tämä koko syksyn toistunut sana, K I I R E, on mun elämässä niin arkipäivää ja tiedostan jo valmiiksi sen, etten pysty tänä vuonna valmistelmaan joulua niin paljon kuin ehkä haluaisin, haha.

Haha, noh, hain mä joulukuusen jo kellarista odottamaan ja askartelin muutamat joulukortit ja ostin joulukalenterin ja ja ja.., mutta lupasin itselleni, että saan rakentaa joulua kotiin kahden viikon päästä ensimmäisenä adventtina! Ehkä tuo aikainen lumentulo sai mun joulufiiliksen herämään aika kovastikin. Mutta tosiaan, tänään sitä mentiinkin taas nahkatakissa ja kumpparit jalassa - ne on nimittäin ainoa mahdollinen kenkävalinta tuonne in real, haha. Tykkään kyllä kovasti talvesta, ja toivon, että lumet satelee pian takaisin maahan. Kunnon lumisessa kelissä on loskaa kivempi sitten käyttää esimerkiksi tätä ihanan pehmeää ja lämmintä neulemekkoa, haha, first things first.

Mitä mieltä ootte aikaisesta talvesta, cool vai ei?  Ootteko vielä paljon fiilistelleen jouluhommia?

2 kommenttia:

  1. Tykkään ite aikasesta talvesta ja jouluakin oon jo vähän ehtiny fiilistellä leipomalla torttuja ja laittamalla jouluvalot. Oon jonkun verran jouluihminen, mutta lokakuussa kauppoihin saapuvat joulujutut on liian aikasin mun mielestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan tehty sitten ihan samoja juttuja joulufiilistelyksi! :) ja oon sun kanssa samaa mieltä, mä ainakin tykkään lokakuussa vielä viettää ruska-aikaa :D

      Poista