-->

28.11.2016

Marraskuun valontuojia

♥ Laitoin mun auton myyntiin kun ajattelin, etten tarvitse sitä. Poistin sen kuitenkin viikon jälkeen myynnistä ja nyt olen taas niin innoissani siitä, että mulla on oma auto vaikka mitään muutosta ei edes tapahtunut.

I decided to sell my car 'cause I thought I don't need it. Nonetheless, after a week I deleted the selling ad and now I'm super excitied having an own car even though there's no change, haha.♥  Löysin kaupasta joulusuklaata ja söin koko levyn. Vaikka yritän vältää sokeria ruokavaliossani niin mun ainoa paheeni on kyllä tuo suklaa... Tätä suklaaöveriä kompensoimaan löysinkin sitten tosi hyvän kuuloisen sokerittoman ja gluteenittoman joulupipariohjeen, jota aijon testata lähiaikoina ja jos ne onnistuvat niin ehkä jakaa sen myös täällä!

Found my favourite christmas chocolate from a supermarket and ate it immediatly. Though I'm trying avoid sugar in my diet I still want chocolate sometimes... To compensate the bad feeling for eating this, I found sugar and gluten free gingerbread recipe that I'm gonna test one day!

♥ Ostin uudet laskettelusukset ja aikaisen lumentulon ansioista pääsin jo testaamaankin niitä rinteeseen. Mun vanhat sukset oli jo kuusi kautta lasketut ja kun sain nuo uudet, huomattavasti edellisiä parempitasoiset, sukset jalkaan niin tunne oli ihan mahtava. Nyt haluaisin vain päästä uudestaan rinteeseen.

I bought new alpine skis, and thanks for early winter, I already got to try them in action. My old ones were used six years and when I got those new skis to feet I realised that I shoud have bought them a long time before, haha. Now I can't wait next time in ski slope.


♥  Oon syksyn aikana käynyt osteopatiassa hoidattamassa mun viime talvena loukkaamaani selkää ja niskaa, jotka ovat jo yli puoli vuotta olleet niin jumissa, että se on haitannut elämää. Nyt mun hoitojen ollessa lopullaan, olen saanut elää kivutonta elämää ja pystynyt  muun muassa pyörittämään päätä ympäri täysin normaalisi - maaginen tunne!

I've been visiting osteopathy during fall to get my back well again, because it got hurt last spring when I was skiing. Now that my therapy is over I've been living a hurtless life for weeks and I can tell the feeling after half a year is magical!
♥  Vielä toinenkin kovin jouluinen piristäjä, nimittäin joulukuuset, jotka pystytin sekä keittiöön, että olohuoneeseen - kerrankos sitä joulu on, haha! On ihanaa istua iltaisin joulukuusen ja kynttiöiden valossa rentoutumassa ja vastaavasti heräillä aamulla rauhallisessa hämärässä kuusen valaistessa. Joulussa yksi mun eniten tykkäämä juttu on ehdottomasti nuo kauniit valot!

Another christmassy thing, to wit christmas trees, that I decorated both in kitchen and living room. I love relaxing by the light of christmas tree and candles in the evenings or waking up with cozy light of them.

2 kommenttia:

  1. Oi nams joulusuklaata!♥ Ihanan positiivinen postaus sulta :')

    VastaaPoista