-->

3.11.2016

Mustat farkut ja mokkasaappaat


 Zara takki | H&M paita H&M farkut | DinSko saappaat
Kerroin joskus aikaisemmin syksyllä etsiväni täydellisiä mustia farkkuja kun mun edelliset Tigerin luottoyksilöt hajosi. Noh, koko syksyn ajan mä oikeastaan yritin metsästääkin hyviä ja kokeilin ihan liian montaa paria pettyäkseni aina uudestaan ja uudestaan. Lopulta pari viikkoa sitten musta tuntui, että nyt todella tarvitsen ne mustat farkut ja kävelin H&M:n ajatuksena, että sieltä on ainakin ennen saanut suhteellisen edullisesti jonkinlaisia stretch-farkkuja. Voi vitsit mikä yllätys oli kun nämä - noh, suhteellisen ok istuvat "farkut" maksoivat vain 13 euroa! Olen edelleen sitä mieltä, että farkut on sellainen vaate, joihin kannattaa panostaa sillä hyvät farkut kestävät aikaa, tuntuvat päällä mukavammalta ja istuvat paremmin kuin tällaiset, mutta ei nämä missään nimessä mikään huono löytö olleet.

Nuo mokkasaappaat ovat toinen uusi hankinta tässä asussa, ja oonkin niihin aivan rakastunut. Mulla ei ollut tarkoituksena edes hankkia mitään vastaavia kenkiä, mutta kun "huvikseni" noita testasin niin en voinut enää vastustaa, haha. Saappaiden korot vähän hukkuvat kuvissa lehtikasaan, mutta pituutta niillä on joku kymmenen senttiä eli ei mitkään ihan matalimmat kengät ole kyseessä. Silti noilla on musta tosi hyvä kävellä, jos joku siis vastaavia etsii niin kannattaa tsekata DinSkosta.

Mitä tykkäätte tästä asusta? Haha, musta näitä kuvia oli ihan superhauskaa ottaa - pääsin vähän leikkimään vaahteranlehdillä! Syksy alkaa kuitenkin nyt olla ohi, sillä eilen tänne Helsinkiin satoi lunta... täytyy ilmeisesti seuraavaksi lähteä talvitakkietsintöihin.

2 kommenttia:

 1. Ootpas kaunis ja kiva asukokonaisuus♥ Nuo mokkasaappaat on a-i-v-a-n ihanat!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! Oon myös ihan in love niihin, haha! :D

   Poista