-->

12.11.2016

Selvitään kaamoksesta: Öljyt


Mun iho on ihan hurjan kuiva aina heti ilmojen kylmenemisestä alkaen ja oon kauan sitten jo todennut, etteivät perus vartalovoiteet vaan auta kosteuttamaan ihoa. Ne kyllä auttavat hetkellisesti mutta pääosin käytän vartalovoiteena kookosöljyä joka kosteuttaa ihoa syvemmältä. Öljy toki on sotkuisempaa kuin nopeasti imeytyvät vartalovoiteet, mutta käytettäessä esimerksiksi juuri ennen nukkumaanmenoa tuo ei juurikaan mua haittaa.

Käytän siis kookosölyä ihan vaan vartalovoiteena, mutta lisäksi teen siitä joskus täältä löytyvää kuorinta-ainetta, jolla jalkojen lisäksi voi kuoria kyllä ihan koko vartaloa kasvoja lukuunottamatta. Oon huomannut, että esimerkiksi käsistä tulee tällä huikean pehmeät ja öljy kuorinnan kanssa yhdistettynä on paras hoito kuiville kynsinauhoille.

Tuon ihmeaine kookosöljyn lisäksi käytän kynsille myös perus kynsiöljyä ja hiuksille hiusöljyä. Mun hiukset kuivaa myös tosi paljon talvisin, ja varsinkin kun paljon urheilevana pesen niitä usein, tuo kosteutus on tärkeää. Tuo alla oleva Moroccanoil on musta ainakin ihan superhyvä, kaikki kehunsa ansainnut hiusöljy. Onko teillä joitakin omia suosikkeja? 

2 kommenttia:

 1. Oi miten huippu hyvät vinkit! Kiitos näistä<3 :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos niistä on hyötyä! :)

   Poista