-->

29.12.2016

Coctailparty-asu uudenvuodenjuhlintaan

Mulla on tässä syksyn aikana ollut jos jonkinmoista juhlaa, ja monessa niistä on pukukoodina coctail. Tuo pukeutumiskoodihan on tosi laaja, ja pakko myöntää, että aikaisemmin mäkin ajattelin coctailin tarkoittavan aina pakosti pikkumustaa mekkoa. Haha, "pakon edessä", kun en ole samaa asua halunnut useisiin tapahtumiin pukea, olen joutunut tutustumaan tähän vähän paremmin, ja haluan nyt jakaa mun ideoita kyseisen pukukoodin soveltamiseen jos miettii asua esimerkiki uv-kemuihin.

Tätä pukeutumiskoodia voi soveltaa musta tosi laajasti, ja tilaisuuden virallisuuden mukaan voi sitten vaihdella sen asun juhlavuutta ja vapautta. Myöskään tämä näissä asuissa esiintyvä musta ei ole ainoa mahdollinen väri, mutta itse ainakin tykkään näin pikkujoulu- ja uudenvuoden sesonkina suosia tummaa.

Erilaiset "jakkupuvut" menee hyvin coctail-teemaan. Oon itse käyttänyt tällaista vähän bilelookimpaa hameen ja topin yhdistelmää bleiserin kanssa, ja tämä on ehkä mun suosikein yhdistelmä sen monipuolisuuden ja helppouden takia.Pikkumustan ei tarvitse olla perinteisen juhlava, vaan musta tällainen rennompi mekko tai esimerkiksi jumpsuit sopii hyvin. Vähän juhlavammalla kampauksella ja koruilla tästäkin saa tarvittaessa tosi fiinin. Se perinteinen mekko sitten, toki aina varma valinta. Perus sääntönä on sellainen polvipituinen, vaikka tämä mun pikkumusta onkin vähän lyhyempi. Musta pikkumusta on itsessään taas niin juhlava, että tykkään tämän kanssa tehdä edelliseen kohtaan päinvastoin, ja yhdistää vaikka sen arkisemman bleiserin mekkoon.


Coctail-koodin alle menee musta myös tällainen rennompi, mutta siistin juhlava kauluspaitalook ja housut. Tämä asu on sellainen, minkä voisin pukea päälle töihin tai kouluun, mutta jälleen esimerkiksi erilaisilla koruilla leikittelemällä asuun kuin asuun saa juhlavaa särmää. Myös esimerkiksi alla näkyvällä, juhlavammalla laukulla saa asuun helposti "sitä jotain".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti