-->

24.12.2016

Hyvänjouluntoivotus Helsingistä


Ihana Helsinki on vielä normaaliakin upeampi näin jouluisin! Kaikki nuo jouluvalot katujen yllä, puistoissa ja ikkunoissa on vaan niin kivan näköisiä ja yksi mun suosikkijutuista on nuo pikkuiset ja tunnelmalliset kojut ainakin Kolmen sepän patsaalla ja tietenkin Senaatintorin joulumarkkinoilla. Oon varmaan joka vuosi niin pitkään kun muistan, käynyt tuolla ihan vaan tuon tunnelman takia. Nyttenkin tuolla soi joululaulut kaiuttimista ja paikka vilisi iloisia lapsia jonottamassa tuohon söpöön karuselliin. Joulumarkkinoissa on sellaista vanhan ajan markkinafiilistä ja tunnelmaa.

Kävin oikeastaan "metsästämässä" tuolta kylmäsavuporoa joulupöytään, mutta kaikki muu ihana fiilis tuli siinä sivussa. Kävin samalla reissullani ihailemassa myös Stockan jouluikkunaa, joka oli mulle vähän pettymys tänä vuonna. Ootteko te käyneet katsomassa sitä ja mitä mieltä olitte? Haha, hassua, että vaikka on jo ihan aikuinen niin silti tuollaiset perinteet ihan lapsuudesta asti jatkuu edelleen ja on ihana huomata kuinka innoissaan on tällaisista pienistä jutuista edelleen, haha. Oonko ainoa lapsenmielinen vai tunnustatteko saman?

Joka tapauksessa haluan nyt kuitenkin toivottaa ihanaa joulua kaikille näiden tunnelmallisten kuvien kanssa. Syödään hyvin ja rentoudutaan!

4 kommenttia:

 1. Heii vauu mitä kuvia oot ottanut! <3 Niin kauniita ja tunnelmallisia! Mä itse myös rakastan tuollaisia markkinoita sekä Helsingin upeita jouluvaloja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Oi ollaan sitten ihan samanlaisia tässä suhteessa!

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia! Mäkin kävin tänä vuonna joulumarkkinoilla, siellä vallitsee aina niin ihana jouluinen tunnelma. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista