-->

21.12.2016

Lomatekemisiä


Vitsit se on tosiaan nyt lomakausi mulla, ja ensimmäinen sellainen ihan superpitkään aikaan onkin! Kesällähän olin tosiaan kokoaikaisesti töissä ilman lomia ja viime vuoden joululomankin taisin aika tiiviisti viettää samoissa merkeissä. On mulla toki töitä nyt tämänkin kuukauden opiskelutauon aikana, mutta tällä kertaa vähemmän. Oon suunnitellutkin nyt paljon lomatekemistä, joista vinkit tylsistymisen varalle ajattelin nyt tässä jakaa, haha. Aijon siis todellakin ottaa kaiken irti tästä kiireisen syksyn jälkeen ennen vielä kiireisempää kevättä. 

Voisin vielä siis sen verran täsmentää näitä mun kiireistä elämää, että oon tosiaan suorittanut nyt mun insinööritutkinnosta puolet puolessatoista vuodessa, eli puoli vuotta tavoiteaikaa nopeammin ja mun suunnitelmissa on saada koko paketti lopputyötä vaille valmiiksi tulevan vuoden aikana - luvassa on siis PALJON hommia, mutta oon valmis haasteisiin!

Lomalla aijon ainakin...

...lukea kirjan, sillä tämä on ollut mun perinne jo vuosia. Opiskellessa sitä saa lukea erilaista tietokirjallisuutta ihan kyllästymiseen asti niin, ettei huvikseen lukeminen sitten sytytäkään enää. Lomalla kuitenkin haluan lainata kirjastosta jonkun kirjan ja rentoutua sen kanssa....käydä laskettelemassa ja harrastaa muutenkin monipuolista liikuntaa päivän valossa! Etelässä ei hirveästi ole lunta, mutta pakkasta on kuitenkin sen verran, että monet rinteet ovat auki ja palan halusta päästä testailemaan mun uusia suksia.

...katsoa sarjoja ja leffoja. Nauroin kerran, että aloin viime joululomalla katsoa yhtä sarjaa, joka on edelleen mulla kesken. Ehkäpä tänä vuonna saan sen viimeisteltyä. On hauskaa myös katsoa uusia ja vanhoja leffoja vaikka joka ilta, kun ei ole kiire mihinkään....nähdä lukiokaveriporukkaa meidän "jo perinteeksi muodostuneesa" meetingissä. Oon maininnut aikaisemminkin, että mun ystävät asuvat nykyään kukin vähän missäkin päin tätä maapalloa mutta joulu on ajankohta, jolloin kaikki tulevat ainakin hetkeksi Suomeen ja silloin myös me kokoonnutaan vaihtamaan vuoden kuulumiset!

...shoppailla vähän, ehkä...vähän, haha! Samalla voisin myös käydä taas mun vaatekaapin läpi ja laittaa kierrätykseen ne vaatteet, joita en oo enää käyttänyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti