-->

12.12.2016

Mun epäsuositut joulumielipiteet

Oon viime aikoina lukenut monesta blogista epäsuositut mielipiteet-postauksia, ja musta ne on ihan superkivaa luettavaa. Mulla noita epäsuosittuja mielipiteitä varmasti riittäisi useampaankin postaukseen, haha, mutta ajattelin toteuttaa tällaisen nyt jouluteeman ympärillä. Tämän tarkoituksena ei missään tapauksessa ole aiheuttaa pahaa mieltä tai olla negatiivinen, vaan ihan vain koota mun paheksuttuja mielipiteitä joulunvietosta. Ootteko mistään kohdasta samaa mieltä, tai onko teillä joitakin jouluun liittyviä epäsuosittuja mielipiteitä?

Musta joulukinkku on vaan pahaa. Joka joulu se tuoksuu musta hyvältä ja maistan sitä vähän, mutta totean, etten tykkää siitä yhtään. Nykyään kun syön todella kasvispainotteisesti, mua vähän kauhistuttaa muukin jouluruoka, sillä oikeastaan harva joulupöydän vakio on koskaan kuulunut mun suurimpiin suosikkeihin.

Musta joulupukki on maailman suurin valhe. Oon joskus kirjoittanut tästä aiheesta mielipidepostauksenkin, ja vaikka mun monet mielipiteet ja elämänarvot on tuolta 18-vuotiaasta muuttuneet, niin oon tästä edelleen samaa mieltä. Jos mulla on joskus lapsia, niin en aijo uskotella niille joulupukin olevan todellinen.

 En anna tänä vuonna yhtään joululahjaa, enkä myöskään halua niitä itse. Oon vuosia panostanut hurjasti lahjoihin, kuunnellut ystäviä ja perhettä pitkin vuotta ja miettinyt huolella, mitä kukakin tarvitsee ja mä todella oon nauttinut siitä, että saan antaa niitä lahjoja. Kuitenkin musta joululahjahommat ei monen kohdalla tarkoita samaa, vaan sen sijaan strssiä ja miettimistä ja kiirettä. Oon myös liian usein kohdannut lahjaa antaessani tilanteen, jossa mulle vakuutellaan mun lahjan unohtuneen kotiin, minkä tietenkin tunnistaa valheeksi heti, ja joka ei tietenkään haittaa mua yhtään koska mä haluan sen lahjan antaa ilman vastapalveluksia. Kuitenkin tuo asenneilmapiiri on musta väärin ja tänä vuonna päätin näin.

Musta on tyhmää kun kaupat on aattoaamuna auki. Musta jokaisen pitäisi kyetä tekemään ostoksensa ajoissa ja omilla toimillaan antaa kaupoissa työskenteleville ihmisillekin jouluaamun rauha. Mun katkeruus tässä asiassa toki johtunee paljon siitä, että olin itse viime jouluna aamun töissä, ja musta tuntui kun koko aatto olisi mennyt pilalle tuossa. En toivoisi kenellekään samaa fiilistä!

Edelliseenkin lahjakohtaan viitaten, ahdistun blogeissa näkyvistä "nämä toivon joulupukilta"-listoista. Musta tuntuu kuin bloggaaja toisensa jälkeen todistelisi parammuuttaan täyttämällä kollaasit kalliilla laukuilla, koruilla, elektroniikalla tai ties miellä, mitä esimerkiksi itse en koskaan saisi lahjaksi. Lähinnä myös turhaudun tyhjää täynnä olevista "joululahjavinkki"-kollaaseista, jotka neuvovat antamaan lahjaksi pyjaman tai hajuveden, vaikka oon toki nähnyt tässä joulun alla myös todella hyvin toteutettuja vinkkipostauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti