-->

27.12.2016

Mun vuosi 2016

On taas aika kääntää yksi uusi luku elämässä vuoden vaihtumisen seurauksena. Jostakin syystä mulla, monen muun kanssa, on todellakin tapana pitää uutta vuotta jonkinlaisena uutena alkuna ja oon monena vuonna tehnyt uudenvuodenlupauksia, eli tavoitteita asioihin joita haluaisin itsessäni ja elämässä muuttaa. Viime vuonna mulla oli viisi uudenvuodenlupausta, jotka näin jälkikäteen tarkasteltuna on kyllä käyneet toteen.



1. SOKERIN VÄLTTÄMINEN
Oon todellakin vuoden kuluessa päässyt älyttömistä sokerikoukuista eroon ja testaillut ihan sokerittomia leivonnaisia yms. Nykyään tarkastelen melko tarkastikin tuoteselosteita ja yritän välttää sokeria mahdollisimman paljon, mikä vaikuttaa pirteyteen ja hyvinvointiin tosi positiivisesti. Toki mullakin on edelleen ne päivät kun käperryn sohvan nurkkaan Netflixin ja suklaan kanssa...u know, haha!



2. VIIKOTTAISET SIIVOUSPÄIVÄT
Sanotaanko niin, että oon ryhdistäytynyt tässä hommassa. Siinä, missä ennen käänsin päätä nähdessäni villakoiria pyörivän nurkissa niin nykyään kaivan sen imurin tuhotakseni ne. En kuitenkaan edelleenkään pidä mitään erityisiä siivouspäiviä, vaan siivoilen vähän päivittäin sieltä mihin likaa ja pölyä ilmaantuu.



3. MONIPUOLINEN LIIKUNTA
Oon pitänyt mun treenitahdin tosi aktiivisena suunnilleen maaliskuusta lähes täysin treenittömän viime talven jälkeen ja oonkin tällä hetkellä tosi tyytyväinen omaan fyysiseen kuntooni ja iloinen siitä, että treenaaminen maistuu hyvältä koko ajan. Haluaisin silti edelleen monipuolistaa mun treenejä, sillä ne on vuoden aikana koostuneet muutamia poikkeuksia lukuunottamatta juoksusta tai pyöräilystä ja perus lihaskuntotreenistä. Nyt talvella täytyy ainakin yrittää laskutreenejä aktiivisemmin ja ehkäpä voisin alkaa vaikka uimaan...



4. YSTÄVIEN NÄKEMINEN 
♥  Oon mielestäni mun hektisestä arjesta huolimatta onnistunut viettämään paljon aikaa ystävien kanssa ja myös pitänyt kauempana asuviin kavereihin yhteyttä melko aktiivisesti. Yksi vuoden kohokohtia oli myös kun yksissä opiskelijabileissä törmäsin mun vanhaan peruskouluaikaiseen tosi hyvään ystävään, johon yhteydenpito vain jossain vaiheessa jäi, ja ollaan nyt nähty ja löydetty toisemme ihan uudelleen! Tämän uudenvuodenlupauksen aijon todellakin toistaa myös ensi vuodelle - täytyy pitää kiinni mahtavista ihmisistä ympärillään.



5. INSTAGRAMIN KÄYTTÖ
Niinkuin varmasti täälläkin on näkynyt niin, jep, kuluneen vuoden aikana opin ottamaan myös Instagramin vihdoin osaksi mun arkea. En edelleenkään ole niin aktiivinen kuin ehkä voisin olla, mutta nykyään kehtaan sentään kertoa nimimerkkini tuolla, haha. Ja siis nimellä riikkamarian mua voi tuolla tosiaan seurata.

Vuosi 2016 toi mukanaan muutoinkin hirmuisesti uusia juttuja! Vaihdoin työpaikkaa keväällä ensimmäiseen oman alani hommaan, ja töiden suhteen muutoksia tapahtui myös loppuvuodesta kun yhtäkkiä sain vielä toisen huippukivan duunin jota oon nyt hetken tehnyt. Oon myös päässyt etenemään opiskeluissa hurjasti, ja hieman juhallisin mielin voinkin nyt kirjoittaa, että puolet insinööritutkinnosta alkaa olemaan taskussa. Opiskeluhommiin liittyen oon päässyt myös tekemään ihan mahtavia juttuja, kuten järkkäilmään opiskelijaristeilyä ja tutoroimaan uusia fukseja. Oon tavannut ennätysmäärän uusia mahtavia tuttuja ja ystävystynyt monen kanssa, oon päässyt mahtaviin tapahtumiin ja saanu superpaljon hyviä muistoja sekä kokenut paljon ihan uusia juttuja,

Tällaisen huippuvuoden jälkeen en voi muuta kuin odottaa ihan super innokkaasti mitä seuraava vuosi voikaan tuoda tullessaan!

2 kommenttia:

 1. Kaikki noista on tosi hyviä lupauksia itselle ^^ ..Mukavaa uuden vuoden odotusta! ♥

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ylpeä, että onnistuin myös :) samoin sulle!

   Poista