-->

1.12.2016

Tonttuväreissä


Joulukuu! Se tarkoittaa mulle ainakin vielä parin viikon ajan hurjan täyttä kalenteria mutta myös joulutunnelman lisääntymistä. Mulla on lukuvuoden loppuessa monta tenttiä, joihin täytyy ehtiä lukea sekä toki monet deadlinet tuohon päälle. Lisäksi on vielä muutamatkin pikkujoulukekkerit, paljon töitä ja tietysti kaikki jouluaskareet. Onneksi mulla on myös hyvä draivi päällä kaiken tämän tekemiseen, ja jaksankin varmasti nämä muutamat hetket sillä mulla on tiedossa kokonaisen kuukauden pituinen tauko koulusta (ei ehkä opiskelusta, mutta koulusta), jolloin ehtii nähdä kotonaan vierailevia kavereita ympäri maailmaa ja tehdä vielä enemmän hauskoja juttuja kuin normaalisti, jes.

Tajusin näistä kuvista, että mulle valikoitui päälle ihan tällainen tonttuasu. Vähän punaista mekkoa, harmaata neuletta ja oikein söpöt töppöset jalassa niin mähän menen ihan joulupukin apurista tuolla, haha! Tykkään noista mun jo monta vuotta vanhoista ruskeista kengistä, vaikka ne kuulemma on vähän oudot. Oon käyttänyt niitä oikeastaan niin paljon, että mun täytyisi viedä ne ja toiset talvikengät suutarille korkolappujen vaihtoon, mutta oi miksi, mä olen niin huono hoitamaan tällaisia asioita. Otan sen kyllä henkilökohtaiseksi ensi viikon tavoitteeksi muiden hoidettavien hommien päälle, sillä on sääli seisottaa hyviä kenkiä kuluneiden korkolappujen takia käyttämättömänä.

Tämä aamu alkoi mulla aamulenkillä (oli muuten aika hiljainen hietaniemi seiskalta, kerrankin, haha), se jatkui ruotsin kurssin muodossa koulussa, nyt kirjoitan analayysejä ja illan vietänkin töissä. Tekemisentäyteinen joulukuun ensimmäinen mulla siis. Miltä teidän torstait näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti