-->

23.12.2016

Viime hetken lahjaidea

Mä oon aina tykännyt hurjasti lahjojen antamisesta ja oon yleensä panostanut niihin jo hyvissä ajoin, yleensä ennen joulukuun alkua välttyäkseni jouluruuhkilta. Muistan kun pienenä askartelin itse kaikille sukulaisille ihan kamalia DIY-lahjoja, joista olin tietysti hyvin ylpeä...voiei se myötähäpeä itsäni kohtaan vielä tänäkin päivänä, haha. Joka tapauksessa mun intoni lahjojen itse tekemiseen on säilynyt tähän päivään asti. Viime vuonna askartelin esimerkiksi vanhemmille "selviytysmipakkauksen talveen", johon keräsin kaikkea tarpeellista heijastimista suklaaseen. Jos jollekulle ei heti osu jotain, mitä tämä tarvitsisi niin musta nuo tuollaiset on silloin turvallinen ja varmasti onnistunut lahjaidea.

Tänä vuonna oon valmistellut joulua ennätysvähän, ja ennen tätä päivää en ole myöskään hankkinut yhtään joululahjaa. Ilmoitin oikeastaan jo syksyllä, etten itse toivo mitään enkä aijo myöskään itse panostaa lahjoihin, mutta jotenkin nyt näin ihan viime hetkellä ennen joulua oon muuttanut mieleni ja haluaisin silti antaa läheisille jotakin. Sainkin kuin tilauksesta radiota kuunnellessa idean mun ongelmaan - itsetehty lahjakortti! Jokainenhan meistä voi antaa vaikka mitä läheisiä ilahduttavaa, ja kun mietin itseäni niin oon muutamia tuollaisia saanut lahjaksi ja ilahtunut niistä aina ihan superpaljon.

Leikkasin lehdistä kivoja kuvia ja liimailin niitä kortille, haha, sen vaikeampaa ei tämän ulkoinen toteuttaminen ollut. Sitten vaan joku kiva lupaus, tässä tapauksessa mun vanhemmille lupaus suunnitella täysin uusi sisustus pintamateriaaleista huonekaluihin heidän uuteen kotiin. (Ja siis täsmennyksenä, äiti ei halua tehdä näitä itse, haha!). Idea voi musta olla mikä vaan...manikyyri, leffailta, lastenvahtivuoro - lahjansaaja ilahtuu varmasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti