-->

9.1.2017

3 x viime aikojen kosmetiikkasuosikki


FUDGE HOPEASHAMPOO
Oon pitkin viime vuotta avautunut mun milloin minkälaisista hiuskriisesitä, haha, mutta viime aikoina mulla on oikeasti ollut paha sellainen! Kesällä aijoin alkaa taittaa mun vaaleaa tukkaa tummemmaksi ja kun sitten päädyinkin toisiin ajatuksiin, on tuon oranssin kanssa ollutkin tekemistä. Löysin tämän hopeashampoon ihan sattumalta kävellessäni erään kampaamoliikkeen ohi, mutta huomasin myöhemmin, että tätä oli muutkin kehuneet! Tämä on todellakin auttanut mun hiusten kanssa.LUSH
Oon toki kuullut Lushin ihanista kosmetiikkatuotteista, mutta jostain syystä en kuitenkaan ole tullut testanneeksi niitä ennen kuin muutama viikko sitten, kun sain muutaman tuotteen käyttöön! Ja voiei...tuo jalkavoide tekee mun talven turmelemille jaloille ihmeitä päivittäin ja myös kuorinta ja käsivoide on ihania! Nämä jos jokin on sitä kuuluisaa arjen luksusta.SEE SEE  KUORINTAGEELI
Tämä tuote oli satunnainen löytö syksyn messuilta, ja ostin sen koska olen niin huono kieltäytymään minulle myymällä myydyistä tuotteista. Rakastuin kuitenkin tähän kuorintageeliin heti ensimmäisellä käyttökerralla sen keveyden ja raikkauden ansiosta. Tämä on kasvoille tosi hellävarainen, eli sitä voi huoletta käyttää joka päivä. En ehkä omalla kohdallani allekirjoittaisi myyjän lupauksia tämän ihmeidenteosta ja kaikkien finnien lopullisesta karkoittamisesta, mutta koska kasvoa on hyvä varsinkin näin talvella kuoria, niin teen sen mielelläni tuotteella josta muuten tykkään.

2 kommenttia:

  1. tuo fudge hopeashampoo on ihan parhautta! Mikään hopeashampoo ei ole koskaan tehonnut yhtä hyvin näihin mun helposti keltaisiksi meneviin kutreihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ollut positiivinen yllättäjä! Superhyvä :)

      Poista