-->

4.1.2017

Kuinka pukeuduin 2016

Toisen asukoosteen aika! Viimeksi nähtiin asuja viime kesältä ja tässä taas on koottuna pääosa kesän asuista ja asut viime syksyltä. Käytin hurjan paljon raidallisia vaatteita ja toinen, aivan uusi suosikki kesällä oli keltainen! Nyt mun keltaiset vaatteet on vähän jääneet kaappiin synkän ajan tieltä, mutta oon varma, että kevään inspiroimana kaivan mun uuden suosikkivärin taas käyttöön! 

Näistä asuista mun omia suosikkeja on synttäriasu eli 1, ja syksyinen 13. ! Mistä te tykkäätte? 1. Synttärisankari 2. Keltainen jakku 3. Raidallista
6 kommenttia:

 1. Mä just eilen illalla mietin, kuinka ihana tuo LV:n speedy olisikaan! (vaikka aina aikaisemmin se ei ole sitten yhtään muhun iskenyt :D) ja nyt sun blogi on täynnä toinen toistaan kauniimpia asuja sen kanssa! Muutenkin tykkään tosi paljon tästä postauksesta, ja kaikista sun asuista :) Mun oma suosikki on 1. ja sitten tuo 15. :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, että aluksi en tykännyt siitä ja olin ostamassa eri laukkua, mutta päädyinkin sitten siihen ja oon tykännyt! Se ei ole niin yleinen kun esim NF on (jota itse pidän plussana) ja se on tosi monikäyttöinen :) Oi ihana Henna kiitos kauniista sanoista ♥

   Poista
 2. Oi miten kivoja asuja, mun lemppareita on myös kyllä nuo 1. Ja 13. kuvan asut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Haha jes, samat lempparit meillä!

   Poista
 3. Ihania asuja. <3 Löysin jokaisesta jotain mitä yhdistäisin omaankin tyyliin johonkin asuun. :-) ehkä oma lemppari oli kokonaisuutena tuo asu 5! Ensimmäisen asun näkisin ehkä eniten itselläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maija! :) Tykkään itsekin tuosta 5 tosi paljon!

   Poista