-->

20.1.2017

Mun talvien pukeutumissuosikit


Pitkät saappaat ja neulemekko/iso neule. Oikeastaan ihan ilman pitkiä saappaitakin nämä neulevaatteet miellyttävät silmää ja ovat päällä ihania talven kaltoinkohtelussa. Ostin itse neulemekon syksyllä ja se on varmasti ollut talven käytetyin vaate erityisesti tuossa kuluneen joululoman aikana, kun pukeutumisessa pystyi turvautumaan asteen rennompaan linjaan.

Klassiset hameet ja mekot. Musta tuntuu, että vaatekaupoissa katselen kerta toisensa jälkeen klassisia mekkoja, ja oon alkanut käyttää niitäkin pukeutumisessa entistä enemmän. Mikä voisikaan olla helpompaa kuin vetää se yksi vaate päälle ja näyttää vieläpä hyvältä! Oon myös iskenyt silmäni nahkahameisiin...mutta en tiedä olisiko se kovin monikäyttöinen vaate kuitenkaan.


Ruskea nahka. Se näyttää jotenkin vaan kivemmalta kuin musta nahka. Hankin itsekin juuri ruskeat nahkaiset saappaat ja himoitsen muun muassa uutta laukkua...haha! Värikkäästä nahasta en puolestaan ole koskaan oikein innostunut vaikka niitäkin näkyy paljon, vain ruskea ja musta tuntuu hyviltä.

Mitkä on teidän "pakkomielteitä", suosikkeja, tai käytetyimpiä juttuja talven pukeutumisessa? Mitä mieltä olette näistä esiin nostetuista esimerkeistä? On muuten hassua, että vaikka eletään vasta tammikuuta, niin täällä etelässä kelin ollessa niin leuto, olen koko ajan alkanut miettimään enemmän kevättä. Haha, ehkä se pitää mielen virkeänä niitä valoisia aikoja odotellessa! 

2 kommenttia: