-->

7.1.2017

Talven onnenmaa


Hiphei Helsinkiinkin saatiin lunta ja pakkasta! Mä tykkään talvesta tosi paljon silloin kun se talvi on sellainen nätti talvi, niinkuin viimeiset pari päivää. Rakastan jokaista neljää vuodenaikaa, ja lumessa ja sen mukanaan tuomassa valossa ja kirpeässä pakkasessa on sitä jotain.

Heräsin eilen aamulla ajoissa, ja aurinko alkoi jo siihen aikaan nousta. Olin pitkästä aikaa nukkunut hyvät unet ja ajattelin vain miten iloinen olen. Pitkään jatkunut harmaa loska-aika on jotenkin väsyttänyt mua ja mun unirytmi lomalla on mennyt ihan hullunkuriseksi - kun aamulla kaamoksen väsyttämänä venyttää heräämistä ei illalla nukuta ja oravanpyörä on sillä selvä, joten tuollainen energinen aamu tuntui ihanalta. Musta on jännä huomata, miten valolla on tosiaan muhun ihan valtaisia vaikutuksia. Jotkut ihmiset tykkäävät juuri siitä harmaasta ajasta, ja ymmärrän kyllä kaikkia tasapuolisesti, mutta mun oma juttu on vaan niin selkeästi tuo valo.

Eilen rikottiin Helsingin tämän talven pakkasennätyksiä, ja munkin mittari näytti pariakymmentä pakkastastetta. Tuossa kelissä on ihan mahdotonta lähteä mitään hikiurheilua harrastamaan, mutta toppasin itseni lasketteluvarusteilla ja lähdin pitkälle kävelylenkille nauttimaan super aurinkoisesta päivästä ja kirpeästä ilmasta - ja oli ihanaa! Mulla on ensi viikko vielä koulusta lomaa, ja toivon, että noita eilisen kaltaisia päiviä tulee lisää ja pääsen keräämään vielä vähän lisää energiavarastoja. Tänään teen sitä itseasiassa menemällä yökyläilemään mun lapsuudenystävä luokse - ihanaa. Luvassa perinteinen tyttöjenilta, jes!

Tykkäättekö te talvesta? Nautitaan nyt näistä keleistä, vaikka sitten sisätiloista käsin jos pureva pakkanen ei iske. 

6 kommenttia:

 1. Tykkään talvesta ja lumesta, kunhan sulavat huhtikuun puoleen väliin mennessä, että kevät voi alkaa! :-D Joten todella nautitaan näistä keleistä, näytät ihanan pirteältä ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, että keväänkin täytyy sitten osata tulla, muuten menee hermot haha! Ihana ♥

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia :) Itse tykkään talvesta paljon, mutta mulle kesä on aina ykkönen :D

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! On kesä kyllä mullekin, jos on hyvä kesä toisin kuin pari viimeisintä... :/ Silti nautin kaikista muistakin vuodenajoista :)

   Poista
 3. niin kauniita ja ihanan lumisia kuvia <3 itekin olen lunta fiilistellyt, kun saatiin sitä tänään vihdoin myös turkuun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla! Haha jes, pitääkin fiilistellä kun ei tuo tunnu maassa kauan pysyvän!

   Poista