-->

2.1.2017

Uusilla tavoitteilla kohti uutta vuotta

Kirjoitin hetki sitten koosteen mun menneen vuoden uudenvuodenlupausten onnistumisesta, ja hyvinhän mä onnistuin! Nyt kun vuosi iloisesti on vaihtunut, niin on aika heittää kehiin myös uudet lupaukset. Oonko ainoa, joka pitää vuoden vaihtumista sellaisena uutena alkuna? Todellisuudessahan sellaiset isoimmat ja mullistavimmat muutokset mun elämän aikana oon aina tehnyt jonain satunnaisena tiistaina tai vastaavana, haha, mutta jotenkin sellainen freshi startti kerran vuodessa tuntuu hyvältä!

1. PANOSTA BLOGIIN
Viime vuonna lupasin panostaa Instagramiin ja onnistuin todellakin luomaan siitä mulle luonnollisesti käytettävän some-kanavan! Viime vuosi oli myös mun jo vuosia kestäneen "blogiurani" aikana kehityksellisin ja sisällöllisin, mutta nyt kun musta tuntuu, että oon vihdoin löytänyt sellaisen oman linjan tähän hommaan, haluaisin todella panostaa mitä teen!

2. TREENAA KOVAA
Harrastan paljon urheilua ja viimeisenkin vuoden ajan oon onnistunut pitämään tasaista treenitahtia yllä tosi hyvin. Mun ongelma on kuitenkin se, että juoksen saman pituisia lenkkejä viikosta toiseen ja treenaan samoja lihaksia samoilla liikkeillä joten mitään suurta kehitystä mun kunnon suhteen ei tapahdu. Mua odottaa vuoden päästä ihan uudet, elämää mullistavat haasteet ja siihen mennessä haluan olla kehittänyt omaa kuntoanikin vielä nykyistä paremmaksi. Yksi tämän vuoden ideoista olisi ehkä juosta puolimaraton keväällä... Tämän lisäksi mun on pakko alkaa venyttelemään säännöllisesti!


3. LOPETA COKIS ZERON JUOMINEN ja SIISTI SUUSI
Haha, haluan olla vain rehellinen! Joo...tästä Coca-Cola - koukusta on nyt vaan päästävä eroon ja samanaikaisesti mun on myös opeteltava pois mun hieman liian ronskista puhetyylistä. Nämä kaksi tapaa nimittäin äryttää mua itseäni todella paljon.

4. SYÖ SÄÄNNÖLLISESTI
Mun ruokavalio on kyllä oikeinkin terveellinen, mutta mun ongelma epäsäännöllisessä elämässä on epäsäännöllinen syöminen. Haluaisin todella syödä säännöllisesti pitkin päivää, sillä se vaan on huomattavasti terveellisempää kuin mun nykyinen tyylini. Jotta mä tämän pystyisin toteuttamaan, niin mun täytyy kyllä todellakin alkaa kiinnittämään huomiota tähän.

2 kommenttia:

  1. hyviä lupauksia sulla :) Munkin mielestä uusvuosi on uuden alku ja voi niinku aloittaa "puhtaalta pöydältä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä se siitä arjeksi taas muuttuu, mutta uudet alut on hauskoja :D

      Poista