-->

9.2.2017

Mun koti Helsingin kattojen yllä


Tässä tulee varmasti ensimmäinen kokonaisvaltainen kotipostaus, mitä oon tämän yli puolentoista vuoden asumisen aikana tästä mun asunnosta tehnyt. Koska oon pian muuttamassa, niin halusin vihdoin koota tästä tämän postauksen. Mun koti on 50 neliöinen huoneisto vanhan talon kattokerroksessa, joten valoa täällä on aina ihanasti korkeiden huoneiden, isojen ikkunoiden ja korkean sijainnin vuoksi. 

Oon sisustanut täällä vaaleilla ja maanläheisillä sävyillä, sekä vähän mustavalkoisella linjalla ja tällä samalla sävymaailmalla aijon kyllä jatkaa myös seuraavassa kodissa. Tällä hetkellä tosin oon innostunut kullan sävyistä ja entistä maanläheisemmästä tyylistä tällaisen pelkistetyn mustavalkotyylin sijasta. Musta on hauskaa nähdä sellaista oman sisustusmaun kehittymistä ajan kuluessa, sillä jos joku esimerkiksi muistaa mun kotikodin huoneen sisustuksen, niin sehän tosiaan oli ihan mustavalkoista.

Tykkään sisustuksessa sellaisesta suhteellisen pelkistetystä linjasta ja sellainen mun juttu on erityisesti uuden ja vanhan yhdistely. Rakastan niin paljon sellaista maalaisromanttista tyyliä ja vanhoja antiikkihuonekaluja, ja yhdistämällä niitä vaikka opiskelijaystävälliseen Ikeaan, haha, tai muuhun modernin ajattomaan, saa musta hyvän näköisen yhdistelmän olematta liikaa mummola. Toinen mun sisustuksen kulmakivi on kauniit valaisimet. Design-valaisimet kestää aikaa ikuisesti ja näyttää niin hyvältä yhdistettynä mihin vaan!

Minkälaisia sisustuksen kulmakiviä teillä on? Millainen sisustus iskee, pelkistetty vai villi ja vapaa?

6 kommenttia:

 1. Ihana koti *_* TOsi kauniita yksityiskohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Mä viihdyn täällä myös tosi hyvin :)

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalle!♥ Tuolla asuis mielellään :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanan näköistä!!

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista