-->

12.3.2017

Kevättä on ilmassa

Vero Moda takki | Bikbok paita Guess farkut | Ralph Lauren laukku

Oi maaliskuu, oi kevätinspiraatio! Mut valtaa aina seilori-inspiraatio kevään tullen ja ihastun sinisen ja valkoisen yhdistelmään! Palaisin halusta hylätä jo nuo talvisaappaat ja paksut takitkin kaapin nurkkaan ja siirtyä kevyempiin versioihin, mutta täytyy silti olla realisti ja elää sään mukaan. Tosin, kuulin, että terminen kevät saattaisi saapua jo ihan lähiaikoina ja sen tarkoittama yli 10 lämpöasteen vuorokauden keskilämpötila voisi mahdollistaa tuon kevyempään vaiheeseen siirtymisen jo aika tehokkaasti!


Eilen paistoi aurinko ainakin ihan olan takaa ja suurin osa kaduista oli kuivia. Kun kävin lenkillä niin ilmassa tuoksui kevät, haha! Tiedättekö sen märän ruohon ja auringon tuoksun - toiset ei pidä siitä, mutta mulle se on lupaus tulevasta! Treenejä lukuunottamatta en ole hirveästi päässyt tuosta keväästä nauttimaan, sillä näin periodinvaihteessa koulutöitä on kasautunut sen verran vino pino, että kun lasketaan niiden tekeminen, työt ja vielä treenit päälle niin olen painanut pari viikkoa 12-15 tuntista "työpäivää". Niinkuin joskus alkuvuodesta taisin kertoa, mulla on tässä periodissa, joita siis on meillä vuodessa neljä, puolen vuoden opinnot, eli 200 % työtä normaaliin verrattuna. Vielä yksi viikko olisi jäljellä tätä mun opiskeluaikani rankinta jaksoa, ja sen jälkeen helpottaa vähän. 

Mun sunnuntai on alkanut jo muutama tunti sitten...koulutöillä, ja pian lähden muutamaksi tunniksi töihin. Töiden jälkeen aijon ehkä rentoutua lopun iltaa lukemalla kirjaa tai jotenkin muuten, haha! Minkälaisia suunnitelmia teillä on? Ootteko innoissaan kevään saapumisesta, ja miten se näkyy teidän arjessa? Ihanaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Ihana asu! :) Tuo takki on älyttömän kiva! Ärsyttää kun en itse osaa käyttää tuollaisia huiveja laisinkaan :D

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Henna! Se on kyllä :) Mulla on aina silkkihuivien kanssa kausia, että sellainen on joka päivä kaulassa ja sitten menee taas pitkään, että ne unohtuu kokonaan haha!

   Poista
 2. Voi miten kiva asu, tuo huivi kaulassa on tosi nätti yksityiskohta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Oi, huivit on niin kiva tapa kyllä piristää asua, nyt mulla on taas tällainen huivikausi, mutta välillä ne ihan unohtuu :D

   Poista