-->

6.4.2017

AIka kaivaa nahkatakki esiin


Arvatkaa mikä hetki vuodesta? No nahkatakkikeli, vihdoin! Haha, aina pitkän talven ja kömpelöiden toppatakkien jälkeen kun saa kaivaa kevyemmät päällysvaatteet esiin, se fiilis on jotenkin vapautunut. Mun tyyli on usein aika klassinen, mutta jotenkin oon siitäkin huolimatta myös nahkatakkityttö. Nahkatakki on niin helppo, mukava ja hyvännäköinen vaate, ettei sitä vain voi olla rakastamatta. Kun kadut tuosta vielä kuivaa vähän niin pian voi siirtyä myös kevätkenkiin... oi, rakastan kevättä!

Vaikkakin... muhun iski viikonloppuna inhottava kevätflunssa, ja oon nyt puolikuntoisena mennyt tämän viikon. Onneksi mulla tänään on suhteellisen rento päivä ja yritän kuuman teen kanssa keräillä tämän illan voimia, jotta huomiseen työpäivään ja viikonlopun reissuun riittäisi voimia! On tämä päivä päivältä vähän parempi, joten oon toiveikas. Harmittaa, kun en pääse ulkoilemaan tuonne upeaan kevätkeliin, mutta toivon, että niitä riittää jatkossakin paljon!

Ihanaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Upea takki ja asu! Ite tuli hanittua nahkatakki talvialesta parin vuoden nahkatakittomuuden jälkeen. On ne kyllä upeita, ja sopii hyvin eri asujen kanssa! :-)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Ne on niin monikäyttöisiä ja kivoja kyllä! :)

   Poista