-->

23.4.2017

Hemsedal 2017

Mä vietin kuluneen viikon taas Norjassa laskettelureissulla. Oltiin samassa paikassa ja samalla porukalla kuin viime vuonna, ja reissu oli jälleen aivan huikea! Reissu oli niin kiva, että alettiin jo paikan päällä suunnitella seuraavan vuoden uusintaa, haha! Tämä viikko oli mahdollisesti mulle tämän vuoden ainoa loma, joten nautin siitä kyllä täysillä ja tällä hetkellä akut tuntuukin pitkästä aikaa täyteen ladatuilta. Nyt valmistaudunkin jo ensimmäiseen työpäivään, joka kohta alkaa, mutta palataan vielä hetkeksi Norjaan näiden puhelimella ahkerasti ikuistettujen kuvien kanssa.

1. Hemsedalin korkeimman huipun valloitus kovassa tuulessa aamuvarhaisella tuntui välillä tuskaiselta, mutta huipulle pääsyn fiilis palkitsi kiipeämisen! | 2. Silmänkantamaton vuoristomaisema on mulle jotakin sellaista, mistä nautin uskomattoman paljon. | 3. Ei laskureissua ilman Minttua! | 4. "Haluun ottaa selfien sun lasien kautta."


1. Meidän huikea reissuryhmä <3 | 2. Sometuokio... Haha, musta tää kuva oli paljon coolimpi kuin itse lopputulos mun kuvailuissa! | 3. Upea auringonlasku vuorten taa viimeisenä iltana. | 4. Reissun varmasti häröin kulkupeli ja pojilla kokonaisuuden kruunaavat ysärilaskuvarusteet, haha!

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia, aivan upeat maisemat! :)

  VastaaPoista
 2. Huikeat maisemat ja tosi mukavan kuuloinen reissu! Hyvä, että sait akkuja ladattua :)

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on! Reissu oli huikea kyllä :)

   Poista