-->

17.4.2017

Pääsiäinen


Tänä vuonna en oo viettänyt pääsiäistä ihan perinteisissä merkeissä noista pupukoristeista huolimatta. Heti pääsiäispyhien alkaessa nimittäin alkoi meidän reissu Norjaan, jossa vietetään viikko kavereiden kanssa lasketellen ja chillaillen. Pääsiäisenä ollaan kyllä perheenkin kanssa perinteisesti lähdetty johonkin reissuun, joten sinänsä tuttua hommaa tämä. Ja hei, kun mentiin tuosta meren yli Ruotsiin niin laivan jälkkäribuffassa oli jopa mämmiä tarjolla, haha!

Reissupääsiäisestä huolimatta musta oli kiva kaivaa jo mun lapsuudesta tutut koristeet esiin, ja syödä muutama pääsiäismuna ennakkoon. Kaikissa juhlapyhissä fiilistelen aina nostalgisia koristeita ja laitankin ne esille hyvissä ajoin. Yleensä katselen vielä paljon inspiraatiokuvia esimerkiksi Pinterestistä, ja joskus kun on isompi asunto ja enemmän aikaa panostaa tällaisiin kausikoristeisiin niin näen itseni käsistä lähteneiden sisustusratkaisuiden kanssa, haha!

Nyt kun vappu on niin lähellä pääsiäistä niin tämän reissun jälkeenhän onkin sitten kaivettava ilmapallot esiin, haha! Onko teillä joitakin pääsiäisen perinteitä? Miten pääsiäisen vietto on sujunut? Nautitaan vielä tästä viimeisestä vapaapäivästä (ja minä vapaaviikosta, haha).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti