-->

3.4.2017

Suosikkipäivä maanantai

Ihanaa uutta viikkoa sekä myös huhtikuun alkua kaikille! Ja oi ihana maanantai! Musta on hassua, miten maanantai on yleisesti sellainen yleinen yäk-päivä, sillä mulle maanantia on melkeimpä suosikki kaikista, haha. Oon pyrkinyt tekemään mun arjesta sellaista, että töiden pariin palaaminen on ihana asia, ja oon innoissani sekä vapaa-ajastani, että töistäni ja tämän takia oonkin ihan maanantai-fani. Eikö tämä se opitumaalitilanne just olisi! Oikeastaan mun kohdallahan ei viikossa oikein mitään rytmiä ole ja päivätkin on tosi harvoin keskenään samanlaisia. Maanantaina kuitenkin on joka viikko vähän niinkuin uusi freshi startti, kun saa kääntää kalenterista uuden aukeaman ja kohdata uudet hommat. Oonko mä ainaoa joka ajattelee näin? 

Mun mielestä taas sitten monen lempparipäivä perjantai ei ole mitenkään suuri suosikki johtuen siitä, että usein perjantaina teen tosi pitkää työpäivää ja lauantaikin on hyvin usein työntäyteinen. Haha, perjantaina postasin Instagramiinkin kuvan, jossa toivoin perjantain olevan joskus alku viikonlopulle. Itseasiassa tämän viikon viikonloppuna mulla kuitenki on pitkästä aikaa vapaata, ja luvassa on reissu jota ootan innolla, nimittäin Insinööriopiskelijapäivät, haha!

Mikä teidän suosikkipäivä viikosta on? Tai onko teillä sellaista? Ihanaa uutta viikkoa ja mahtavaa maanantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti