-->

27.5.2017

Kesäinen toimistotyyli


Tyylikkäältä, mutta samanaikaisesti freshiltä näyttäminen on helppoa! Yksi monien naisten vaatekaappien kulmakivistä eli sininen kauluspaita muokkautuu niin asialliseen toimistotyyliin kuin Vilman näyttämän esimerkin mukaan rennompaan kevätpäivään. Kauluspaidan ihanuus on siinä, että se on ihan super monikäyttöinen ja panostamalla laadukkaaseen vaatekappaleeseen kestää se aikaa ja paljon kulutusta. Ootteko te kauluspaitatyyppejä? Musta tää yhdistelmä ihonmyötäisten joustavien housujen kanssa toimii tosi kivan nuorekkaasti, mukavuutta unohtamatta.

Tässä Vilman asussa kauluspaita on löytö ystävän vaatekaapilta. Vaatteidenvaihtoiltamat tai muu vastaava on kyllä huikean kiva "konsepti". Saman kokoisen kaverin/tutun/ystäväporukan kanssa voi lairraa itselle tylsäksi käyneet vaatteet kiertoon ja saada kukin tahoillaan uudistusta vaatekaappiin. Muistan kun yläkouluaikoihin tehtiin tätä aika paljonkin kavereiden kanssa.  Haha, kuulemma kevät on sellaista uudistusten aikaa joten ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu! 

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! Kauluspaidat ovat todellakin aivan ihania ♡
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauluspaidat on monipuolisia ja niin nättejä :)

   Poista
 2. Tosi tyylikäs ja nätti asukokonaisuus! :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Moi! Löysin juuri blogisi ja ihastuin täysin! Sulla on ihana tyyli ja tosi kauniita kuvia. Jostain syystä blogger ei kuitenkaan anna mun liittyä lukijaksi vaan valittaa erroria ☹️ En tiedä onko kukaan muu kokenut samaa? Voi toki olla vaan väliaikainen bugi, joten täytyy koittaa myöhemmin uudestaan.
  Itse kanssa rakastan kauluspaitoja ja niitä on kaapit pullollaan! Ne on vaan niin helppo pukea niin kasuaaliin kuin siistinpäänkin tyyliin sopivaksi ☺️

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Sara! Voi vitsit harmi, kun mä itse kokeilen liittyä mun lukijaksi (:D) niin sekä sivun alalaidan, että tuon reunan linkit kyllä toimii joten en osaa sitä oikein korjata. Mulla on selaimena Chrome, joten se voi ehkä olla siitä kiinni (harmi tosin jos on...). Ehkä se oli väliaikaista, toimisikohan se nyt sullakin? :)

   Poista