-->

18.5.2017

Kesän maistelua ja pieniä haaveita


Oi kesävibat on vihdoin saapuneet mun pukeutumiseen. Vaikka mittari ei ole kovin paljoa kympin yläpuolelle vielä kivunnut (ihan pian tulee kesä!!) niin tuo aurinko on inspiroinut mut kaivamaan vaaleat ja kevyet kesävaatteet ja kesäkengät käyttöön. En varmasti ole ainoa, jonka mielestä kesällä pukeutumista pystyy varioimaan niin paljon enemmän kuin talvella ja ideoita erilaisiin asuihin riittäisi vaikka kuinka!

Kesäfiilistä nostatti auringon lisäksi toki myös kaunis Hanko ja rantamisemat. Mulla on kesälle hirmuisesti kivoja suunnitelmia, joihin kuuluu muun muassa mennä viettämään viikonloppua Hankoon ihan vaan fiilistellen sitä kaupunkia. Oon toki jälleen koko kesän töissä, ja nehän tunnetusti ei tekemällä lopu. Aijon kuitenkin nauttia tästä lämpimästä ja valoisasta vuodenajasta niin paljon kuin mahdollista muun muassa näkemällä kavereita terassikahvien merkeissä, treenaamalla ulkona ja tekemällä vaikka pari roadtripiä. Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

Musta kesässä parasta on yllätyksellisyys ja se kuinka paljon ulkona on tekemistä. Musta esimerkiksi treffailu on kesällä monta kertaa kivempaa ja luovempaa kuin talvella, haha! Lapsuuden kesistä kaipaan ehkä sitä, että saattoi vain olla ja mennä miten sattuu viikkokausia ja tuntui niin vapaalta. Mä arvostan noita muistoja tosi paljon, ja ne nousee ihanina flash backeinä usein esiin. Oi, kesä, tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana asukokonaisuus, tosi tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon ihana! Mustakin tämä asu oli tosi onnistunut mutta samanaikaisesti toki myös aika herkkä kaikelle lialle :D

      Poista