-->

29.5.2017

Konjac-sieni

Olen löytänyt uuden kasvojenpuhdistussuosikin! Olin lukenut tästä Konjac-sienestä muutaman kerran ihan ohimennen, mutta en kuitenkaan kiinnostunut siitä mitenkään erityisesti. Musta tuntuu, että erilaisa kosmetiikkahypejä nousee jatkuvasti esiin "mullistavina uutuuksina", mutta todellisuudesta suurin osa on kuitenkin aika keskinkertaisia, joista ei tällaisena peruskäyttäjänä jaksa innostua. Satuin kerran bongaamaan tämä ihmesieneksikin luonnehditun trendituotteen edulliseen hintaan, joten päätin hetken mielijohteesta napata sen testiin.

Ja oi vitsit, miten positiivisesti yllättynyt mä oon, haha! Musta tuntuu, että jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen mun normaalisti aika huolleen näköinen iho tuntui kirkkaammalta, ja viikon käytön jälkeen iho oli ihan silminnähden kirkkaampi, puhtaampi ja paremmassa kunnossa.

Konjac-sientä kuvaillaan muun muassa seuraavasti: "100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty kasvojenpesusieni. Sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Aloe -sieni puhdistaa meikin, lian, talin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä." (Ruohonjuuri. <https://kauppa.ruohonjuuri.fi/ihonhoidon-ihmesieni-kuivalle-iholle-konjac-sponge-kasvosieni-/KONJAC-6940800200276/dp>.) 

"Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen mun normaalisti aika kuolleen näköinen iho tuntui kirkkaammalta."
Oon kärsinyt suhteellisen ongelmallisesta ihosta aina, mun iho on todella kuiva, mutta samaan aikaan kasvot ovat rasvaiset ja hormonien heittelemänä joskus tosi huonossa kunnossa. Musta kuitenkin tuntuu, että todellakin ihan pienen ajan käytön jälkeen mun kasvot on paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Oon lukenut tästä sienestä myös mielipiteitä, joiden mukaan se ei ole tehnyt iholle juuri mitään, mutta uskoisin, että jos iho on jo valmiiksi hyväkuntoinen, vaikutusta on tosiaan vaikeampaa huomata.

Kaiken positiivisen lisäksi rakastan sitä faktaa, kuinka ympäristöystävällinen ja luonnollinen ihon puhdistuskeino tämä on! En ole mikään kosmetiikkahifistelijä ja yritän usein vähän kuin "kapinoida" kosmetiikkateollisuutta vastaan, jotta tuottaisin omalla käytölläni mahdollisimman vähän jätettä ja toki säästäisin rahaa kun käytän tarkkaan harkittuja ja oikeasti hyödyllisiä tuotteita.

Onko teillä kokemusta tämän sienen käytöstä? Ootteko löytäneet itselle apua siitä?


2 kommenttia:

  1. Mullakin on ollut Konjac-sieni käytössä nyt tammikuusta lähtien, ja oon ollut kyllä tosi tyytyväinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikö ookin huikea tuote!

      Poista