-->

26.6.2017

22 ja taas uudet tavoitteet


22 vuotta on melko pitkä aika, mutta toisaalta se on aika lyhyt - joka tapauksessa niin vanha mä nyt tänään olen. Tämä 22-vuotis syntymäpäivä ei mulle ole mitenkään merkityksellinen, mutta tämän ikäisenä musta alkaa tuntua hiljalleen siltä, että olen oikeasti aikuinen. Koska mun periaate elämässä on, että elämä pysyy mielenkiintoisena vaan jos uskaltaa kohdata uusia haasteita ja niiden mukana kehittyä jatkuvasti, olen toki asettanu tavoitteita myös tälle ikävuodelle. Sen lisäksi oon miettinyt muutamia mun elämää 22-vuotiaana mullistavia juttuja.

Aijoin brändätä itseni uudelle tasolle Bullet journalin avulla. Luin tätä koskevan jutun ihan sattumalta vähän aikaa sitten, mutta olen jo ihan varma, että se sopii mulle erinomaisesti ja mullistaa mun elämän - ainakin melkein.

Valmistun insinööriksi, mikä tarkoittaa, että mulla on sitten ensimmäistä kertaa elämässäni ihan oikea ammatti. Aijoin kyllä myös hakea uuteen kouluun, jotta musta tulisi entistäkin fiksumpi.

Hymyilen tosi paljon ja erityisesti kaikille muillekin kuin vain omille kavereille. Näin saan testatusti paljon hymyjä ja tätä kautta paljon positiivista energiaa arkeeni sekä pystyn tarjoamaan saman myös muille.

Aijon matkustaa ainakin yhteen uuteen maahan sillä matkailu avartaa ja 22-vuotiaan minun on jo korkea aika aloittaa maailmanvalloitusoperaatio niiden muutaman maan jatkeeksi, joissa olen jo käynyt.

Teen jotakin, jolle olen joskus sanonut "ei koskaan". Mun elämä on hyvinkin pitkälti ollut juuri sitä, että kapinoin omaa itseäni vastaan siellä sun täällä ja näistähän niitä mahtavia kokemuksia saadaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti