-->

28.6.2017

Juhannuksen jälkifiiliksiä

Mulla oli tänä vuonna aikaisemmista vuosista täysin poikkeava juhannus, kun mökkeilyn, bilettämisen ja muiden perinteiden sijasta lähdinkin Hankoon viettämään täyslepoviikonloppua. Mun arki on ollut viime lomasta eli huhtikuun Norjan reissusta lähtien todella hektistä ja kaipasin menojen ja meininkien sijasta ihan vaan aikaa olla. Tässä rentoutumistarkoituksessa kyllä onnistuinkin, ja nyt taas uuden viikon starttaaminen kaikkine töineen on tuntunut todella kivalta.

Ajelin Hankoon juhannusaattona kuunnellen samalla Iskelmä-radion juhannuslistaa joka viritti kyllä oikein kivaan kesätunnelmaan. Mulla oli kesäkaverina Ninnu-koira, jonka kanssa käveltiin pitkiä lenkkejä Hangon kauniissa maisemissa ja rannoilla. Lisäksi kävin tekemässä pari tehokasta treeniä vähän taas uudenlaisessa maastossa ja luin paljon kirjaa ja lehtiä. Niin, ja syömistä sekä pitkiä yöyúnia unohtamatta, haha.

Miten te vietitte juhannusta? Kelit oli tyypilliset juhannuskelit, mutta mua se ei ainakaan haitannut - asenne ratkaisee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti