-->

3.6.2017

Kesämekossa


Ensimmäisten hellelukemien kohdalla tekee aina heti mieli kaivaa kesämekot kaapista ja vaihtaa pukeutumisessa muutenkin kevyempään. Noh, nyt näin kylmän kevään kunniaksi niitä lämpimiä kelejähän nautittiin sen pari päivää ja nyt ulkona oleskelu vaatiikin taas useamman kerroksen vaatteita. Mietin kuitenkin juuri tuolla lenkkeillessäni, kuinka ihanalta vähän koleasta kelistä huolimatta tuo kaikki vihreys ja raikkaus tuntuu. Rantapäivä vaatii ehkä hieman korkeampia lämpötiloja, mutta mä olen nauttinut tästä kesästä kuitenkin jo muun muassa tekemällä monet treenit rannalla, fiilistelemällä kesäiseen tyyliin eloon herännyttä kaupunkia ja ajanut autolla hämärtyvässä illassa kuunnellen musiikkia - näitä juttuja ei talvella ole.

Tänään on koulujen päättäripäivä ja mullakin on yhdet ylioppilasjuhlat ohjelmassa, Tämän päivän muistaa kyllä niin juhlallisena ja hienona, kun luokka-aste siirtyi aina yhden ylemmäksi ja luvassa oli pitkä loma. Oon pari kertaa sanonut, että mua harmittaa, ettei korkeakoulumaailmassa juhlita kevätjuhlia suvivirren saattelemana, mutta haha, onhan tämä aika eri tilanne jo nykyään kuin peruskoulussa. Luennot kun loppui tosiaan jo kuukausi sitten, mutta kursseja riittää kyllä sitten koko kesälle, haha. Haluan kuitenkin toivottaa huikeaa kesää kaikille, kenellä tänään alkoi loma ja ihan hurjan paljon onnea kaikille valmistuneille!

4 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti kun kommentoit mun blogissa, oli ihana löytää myös sun blogi <3 Ihanan raikas ja hyväntuulinen blogi sulla, jään ehdottomasti seurailemaan tätä :) Ihan mielettömän ihastuttava asukokonaisuus, vaaleet värit pukeutumisessa iskee muhun kyllä kunnolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Emilia! Kiitos kovasti :) Mulla myös varsinkin näin kesän tullen tulee vaan vaalennettua vaatetusta, näyttää jotenkin niin raikkaalta ja kevyeltä talven tummuuden jälkeen!

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia susta, tää värimaailma on niin kaunis <3

  VastaaPoista