-->

24.6.2017

Parasta kesäkuussa

TUOREET MARJAT
Ei varmasti ole ketään, joka ei kesässä rakastaisia tuoreita marjoja! Ihan pian niitä pääsee vieläpä poimimaan ihan itse taas pakastimen täyteen, jes. Mun suosikki kesäherkkuvälipala on kookoksen makuinen soijajugurtti, mansikat ja vähän kookoshiutaleita päälle!KESÄISET KARKKIKYNNET
Oon koko tähän astisen kesäsesongin ajan lakannut kynsiä erilaisilla kirkkailla ja söpöillä sävyillä. Jostain syystä kynnet on mulle yksi sellainen asia, joista ei jaksa oikein pitää huolta talviaikaan, mutta kesällä senkin edestä.

KESÄPUKEUTUMINEN
Viileä kevätkeli jatkui tänä vuonna normaalia pidempään ja vasta nyt kesäkuussa on ajoittain tullut niitä kelejä, että ulkona tarkenee ihan vain kevyellä paidalla. Kesäpukeutuminen inspiroi toki muutenkin, ja ainakin mun tulee käytettyä paljon enemmän värejä kuin muutoin. 


NOCCO CARIBBEAN
Oon saavuttanut yhden tavoitteen mun elämässä, nimittäin Cokis zeron juomisen lopettamisen! Haha, ei kuitenkaan päästy pitkälle, sillä nykyään lipitän näitä Nocco-aminohappojuomia piristeeksi... Se on kuitenkin sisältää paljon vähemmän epäterveellisiä ainesosia, joten parempi edes näin! Tämä söpössä tölkissä saatava Caribbean-maku on mun suosikki.

2 kommenttia:

 1. Ihania juttuja tässä! Tuoreet marjat ovat niin parasta 😍 Toivoisin että säät vähän paranis niin pääsis oikeasti kesäpukeutumaan.. Näitä Nocco juomia en oo maistanut, mutta ehkä pitäis itsekin kokeilla zeron korvikkeena, ainakin tosi söpöjä ovat! ☺️

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nuo oikeat kesäkelit on ollut kyllä vähän liian harvassa! Ja hei suosittelen noita aminohappojuomia korvaajaksi koska se ei sisällä niitä samoja keinotekoisia "myrkkyjä" kuin light-juomat :)

   Poista