-->

1.6.2017

Suvi suloinen

Tänään on virallisesti kesän ensimmäinen päivä, ja se herättää varmasti monenlaisia fiiliksiä. Monille kesä tarkoittaa lomaa, lämpimpiä kelejä, matkustelua, uusia seikkailuja... Mun omassa maailmankuvassa vuodet jotenkin pyörii kesien ympärillä; "sen kesän jälkeen", "sinä kesänä kun olin 16"... Haha, en osaa selittää mutta jotenkin se on kuitenkin sellainen vuoden huipentuma kun luonto herää ja valoa riittää aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Mä rakastan kesässä luontoa ja aijon kesällä nauttia siitä monin tavoin. Toivon pääseväni veneilemään merelle, vaeltamaan kansallispuistoihin, ehkä ratsastusretkelle ja mökille poimimaan marjoja tulevan vuoden tarpeiksi. Rakastan kesässä myös valoa. Aijon herätä aikaisin joka aamu, nauttia auringonnousuista ja vapaina fiilistellä myös pitkiä iltoja. On ihanaa päästä ulos treenaamaan, liikkumaan tai ihan vaan viettämään aikaa. Mistä te pidätte kesässä eniten ja minkälaisia suunnitelmia teillä on tulevalle kesälle?

Mä listasin tähän muutaman jutun, mitä mä haluan ehdottomasti tehdä:

♥ Viettää viikonlopun Hangossa, tuossa ihanssa kesäkaupungissa

♥ Käydä seikkailupuistossa - hurjan hauskaa !

♥ Nähdä ihmisiä: kerrankin on aikaa ja mun ystävät yleensäkin on Suomessa. 
Ja pieni haave: Haluaisin uskaltaa ottaa yhteyttä johonkin bloggaajakolleegaan ja treffata... Mitä tykkäisitte?

♥ Lukea paljon. Mulla on jatkuva tiedonnälkä ja haluaisin opiskella kaikkea mahdollista, mutta aika kuluu kuitenkin yleensä ihan vain omien koulukirjojen parissa. Mutta nyt - luen ainakin kansantaloutta ja ravitsemusta!

♥ Kokeilla ainakin yhtä uutta urheilulajia4 kommenttia:

 1. Ihania kesäisiä kuvia! Toivotaan, että tänä kesänä olis hyvät kelit niin pääsis viettämään mahdollisimman paljon aikaa ulkona 😍

  http://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaivoin vähän vanhojen arkistojen kätköjä! Odotan vaan, että pääsen kuvailemaan uusia kesäotoksia! Mulla on samat toiveet!

   Poista
 2. Kuulostaapa kivalta! Ihana kesä varmasti tiedossa :) Hyvää kesää <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että se on! Samoin sulle ♥

   Poista