-->

20.6.2017

Tavallinen tekemisentäyteinen päivä


Mun elämä on toisinaan hyvinkin tiukkaan aikataulutettua ja päivät täynnä tekemistä. Multa usein kysytään, miten pystyn sovittamaan yhteen työn, urheilun ja terveelliset elämäntavat, sosiaalisen elämän ja ties kaiken muun. Tämä päivä jota kuvailin on paitsi hyvä esimerkki mun tavallisesta, hyvin tekemisentäyteisestä päivästä, myös siitä miten tämä kaikki yhteen päivään tosiaan mahtuu.


5:00 Herään kellonsoittoon, samaan aikaan kuin joka arkiaamu. Laittaudun puoliksi - pyöräilyn jälkeen laitan esimerkiksi hiukset vasta töissä. Aamupalaksi syön avokadoruisleipiä ja edellisenä iltana valmiiksi tehdyn chia-vanukkaan. Tällä aamiaisella jaksan aina melkein puolille päiville, jolloin syön lounasta.

6:00 Lähden pyöräilemään töihin. Aamuinen pyöräily on ihan parasta kun liikunnan avulla piristyy kivasti. Yöllä on satanut, joten ilma on ihanan raikas ja aurinko nousee kirkkalle taivaalle - pyöräilykeli on siis ihan loistava. Kun ajan soutustadionin ohi niin näen kaksi miestä lähdössä varusteista päätellen vesille ja mulla tulee vähän ikävä mun soutujoukkueaikoja.

6:50 Oon pienen freshautumisen jälkeen valmis aloittamaan päivän työt. Starttailen koneen, selaan sähköposteja ja tsekkaan seuraavana vuorossa olevat hommat.


Mun työpäivään kuuluu tänään päivittäisten rutiinihommien lisäksi pari palaveria, pari kahvitaukoa kollegoiden kanssa ja ulkona auringossa vietetty lounastauko. Lisäksi yritän pitkin päivää ratkoa 2x2-rubiikin kuutiota, joka ei millään aukea mulle, haha!

15:00 Lopettelen päivän työt ja vaihdan sporttivaatteisiin kotimatkaa varten. Mun kodin ja työpaikan etäisyys on vajaat kymmenen kilometriä, eli just sellainen kiva pyöräilymatka, mutta ei kuitenkaan toimistivaatteissa kuljettevaksi.

16:00 Mulla on tunti aikaa laittaa ruokaa ja syödä, joten teen nopean salaatin. Kokkailen samalla lounaat myös pariksi seuraavaksi päiväksi töihin mukaan otettavaksi. Onneksi pakastimessa on valmiiksi pilkottuja vihanneksia, jotka säästää huimasti aikaa ja saankin eväät lounasrasioihin asti valmiiksi! 


16:45 Kiirehdin kaupan kautta palaveriin koululle, joka onneksi on ihan mun kodin vieressä. Oon päässyt mun Cokis Zero-addiktiosta eroon, mutta koukuttunut sen sijaan amiohappojuomiin jonka nytkin nappaan mukaan...noh, parempi vaihtoehto se on.

17:00 Kokoustetaan tulevan syksyn tutoreiden kanssa koulun alusta, ja tutustun innoissani uusiin tutoreihin, ketä ollaan saatu mukaan porukkaan.

18:10 Näen mun kaveria jätskien merkeissä mun läheisessä rannassa. Tämä on juuri palannut asuttuaan vuoden ulkomailla ja muuttaa kesäksikin muualle töihin, joten on ihanaa, että saatiin sovittua treffit tähän väliin,


20:00 Saavun kotiin ja laitan vielä tiski- ja pyykkikoneet päälle. Mun loppuviikko on kiireinen ja oon pienellä työreissulla tulevan viikonlopun, joten puhtaita vaatteita on saatava nyt! Vielä vuorossa nopea suihku, hiukset päätän pestä vasta huomenna kun luvassa on taas kunnon treeni iltapäivällä.

21.30 Mun on aika alkaa nukkumaan, sillä seuraavana aamuna on jälleen aikainen herätys. Luen hetken kirjaa, eikä unta tarvitse sen jälkeen kauaa houkutella, haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti