-->

27.7.2017

Keltainen kesärakkaus


Keltainen on jatkanut mun lempparina pukeutumisessa viime kesästä asti ja tämä jakku on ehkä yksittäisistä vaatteista tämän kesän käytetyin, sen voi yhdistää vähän joka asuun - voihan! Toinen lemppari on toki tuo mun uusi laukku, josta kirjoittelinkin. Mutta tuo keltainen, oon katsellut varmaan ihan jokaista mahdollista vaatekappaletta siinä värissä ja kävin juuri viime viikonloppuna itseni kanssa kamppailua, tarvitsenko mä kyseisen sävyisen hellemekon, jonka käyttöpäivät on ehkä kaksi vuodessa... Noh, rekkiin jäi mutta vähän harmittaa, haha. 

Iskeekö keltainen, tai joku muu väri teihin näin totaalisesti? Oon löytänyt itseni selailemasta Pinterestin inspiskuviakin aivan liian usein. Tosin Pinterest on mitä parhain paikka uuden asuinspiksen hakemiseen, nämäkin allaolevat asut on puhdasta sydänsilmäemojia! Hmm...ei tarvitse varmaan huomenna aamullakaan miettiä, mitä pukisi päälle.

4 kommenttia:

 1. Keltainen on kyllä niin ihanan freshi väri <3 Saispas sitä enemmän omaankin kesäpukeutumiseen!

  VastaaPoista
 2. Itsekin oon tänä kesänä ihastellut keltasta aikaista enemmän, mutta pelkään että ne jäisi kuitenkin lopulta kaapin perälle. Tää asu on kyllä tosi freeshin näkönen! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin vähän pelotti joskus, ja edelleen osassa vaatteita. Mutta se on niin ihana... :D

   Poista