-->

24.7.2017

NoeTässä on mun laukkukokoelmani uusin yksilö! Mulla on ollut koko aikuisikäni tapana ostaa jokin uusi kaunis ja klassinen laukku itselleni syntymäpäivälahjaksi, ja tämä on nyt sitten palkinto 22 eletystä vuodesta, haha. Oon katsellut tätä LV:n Noea jo varmasti yli vuoden ajan, ja pitkän harkinnan jälkeen päätin, että nyt on sen aika. Mitä tykkäätte tästä kyseisestä laukusta?

Halusin tämän laukun ehdottomasti vintagena, koska mun mielestä Monogram-kuosi näyttää uutena niin...tökeröltä vaaleilla nahkaosillaan. Tämä laukku onkin todellinen vintage, sillä sen datecode on vuodelta 1990! Laukku on todella hyvin säilynyt ja nahka todella kauniisti patinoitunutta. Vielä tuohon aikaan näistäkin laukuista tehtiin todellakin elämän kestäviä, kun uuden tuotannon laatu on osin jopa surullisen kuuluisaa. 

Tämä laukku tuli mulle Pariisista asti. Tilasin sen Vestiaire Collective - nimisestä vintage-verkkokaupasta, jota voin muuten myös lämpimästi muille suositella. Sain ostotapahtumasta laukun perille saapumiseen asti koko ajan reaaliaikaista tietoa sen etenemisestä ja ostaminen tuntui turvalliselta, sillä jokainen verkkokaupan kautta tilattu tuote aitoutetaan verkkokaupan toimesta.


4 kommenttia:

 1. Tässä on tosi kaunis patina ja erittäin hyvältä kyllä näyttää yli 25 vuotiaalle laukulle! Tosi ihana :)

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi hyvässä kunnossa kyllä, vaikka toki siitä huomaa sen olevan tosi vanha!

   Poista
 2. Noe on kyl tosi symppis laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ja oon ollut sen käytännöllisyyteen tosi tyytyväinen nyt hetken testailun jälkeen :)

   Poista