-->

30.7.2017

Viikonlopullinen maaseutulomailua


Tänä viikonloppuna on ollut ohjelmassa ensimmäinen mökkiviikonloppu tälle kesälle - ehkä näin heinäkuun ja mun "kesäloman" viimeisinä päivinä hyvä jo sekin kokea. Lapsena vietin täällä vähintään puoli kesälomaa, eli viikkokausia - oi muistoja. Näin vanhemmiten olen kiinnostunut oikeastaan aika erilaisista asioista, enkä enää edes koe olevani mökki-ihminen ja kaipaavani tänne niin. On kuitenkin ihanaa päästä silloin tällöin viikonloppua viettämään luonnon rauhaan, niin kuin kerroin pohjois-Karjalan reissullakin.

Mä toki olen heti käyttänyt tilaisuuden hyväkseni mökkielämän tarjoamista poikkeavista treenimahdoollisuuksista. Perjantaina kävin soutamassa järvellä ja tänään ajateltiin mun veljen kanssa rakentaa sellainen Tough Viking-henkinen esterata tänne. Eilen kävin ajamassa vähän mönkijäsafaria lähimaastossa, ja muuten myös heittämässä talviturkin luonnonvedessä, vihdoin.

Jos aikaa ja lomaa riittäisi viikonloppua pidemmäksikin aikaa niin keksisin vaikka mitä tekemistä täälläkin, mutta nyt tämä reissu on kyllä mennyt pääosin rentoutumiseen. Tosin hyvä niin, maaseudun rauhasta kerätyn energian avulla jaksaa siirtyä elokuuhun ja kohti syksyä, jolloin on luvassa vaikka mitä jänniä juttuja!

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniit kuvat! Soutelemaan en ole vuosiin päässyt, muttaoispa kiva taas kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hauskaa kyllä! Sekä liikuntamuotona, että kesächillainuna :)

      Poista