-->

17.8.2017

Auringon mukana laskeva kesä


Lomasesonki alkaa olemaan lopuillaan ja aamuisin herätessä ei enää olekaan niin valoisaa kun vielä hetki sitten. Fiilaan kyllä syksyäkin, mutta pahin juttu on tämä valon määrän väheneminen sillä saan siitä vaan niin paljon lisäenergiaa! Odotan syksyä innolla, mulla on varmistunut muutama superkiva proggis tällä viikolla ja oon täynnä energiaa pitkän kesän jälkeen. Siitäkin huolimatta olo on vähän haikea. 

Hyvästelin mun lukiokavereita maailmalle alkuviikosta, kun nähtiin iltakahvitteluiden merkeissä Ursulassa. Oon tosi onnellinen mun ystävien puolesta niiden kansainvälisyydestä ja itsekin inspiroitunut ideasta muuttaa ulkomaille heidän ansiostaan, mutta siitä huolimatta mut valtaa aina sama haikeuden tunne syksyisin kun kaikki lähtee. Onneksi nykyään maailma on pieni monessa mielessä!

Miltä teistä syksyn saapuminen tuntuu? Pääasiassa mun ajatukset on kyllä ainakin positiivinen. Oon inspiroitunut jo syksyisistä asuista, kynttilöistä, tulevista reissuista, opiskelusta...mikä nyt syksyyn taas liittyy! Nautitaan kuitenkin nyt näistä viimeisistä auringon lämpösäteistä ja valosta kun sitä vielä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti