-->

4.8.2017

Viikinkitytön teenikuulumisiaEn muista, olenko varsinaisesti koskaan maininnut mun tämän kevään ja kesän intensiivisen treenijakson syytä, mutta tosiaan tavoitteena on syyskuussa Helsingissä järjestettävä Tough Viking – extremejuoksutapahtuma. Idea tästä melko brutaalista haasteesta lähti liikkeelle jo vuosi sitten, kun mun kaverin kanssa kovina mimmeinä puhuttiin siitä, kuinka siistiltä kyseinen konsepti vaikuttaa. Tänä keväänä sitten päätettiin, että nyt treenataan ja haastetaan itsemme tulevana syksynä, ja siitä lähtien oon tosiaan treenannut suhteellisen tavoitteellisesti.


Treenaan edelleen aika paljon fiiliksen ja kelien mukaan, ilman tarkkaa treeniohjelmaa, kuitenkin riittävän paljon ja mahdollisimman monipuolisesti,
MAANANTAI Mäkijuoksu + porrastreeni + punnerruksia + lihaskunto, 1 tunti
TIISTAI Työmatkapyöräily n. 20 km yhteensä + Kuntopiiri 
KESKIVIIKKO Työmatkapyöräily + Juoskulenkki 7 km sis. spurtteja, askelkyykkyjä, punnerruksia 
TORSTAI Työmatkapyöräily + Apinaratatreeni = juoksurata, jossa erilaisia esteitä 
PERJANTAI Lepopäivä + Venyttely 
LAUANTAI  Juoksulenkki 10 km + leuanvetoharjoituksia
SUNNUNTAI Lepopäivä
Oon kasvattanut treenimääriä vähitellen maaliskuusta alkaen, mutta vasta vapun jälkeen aloitin treenaamisen oikeasti tosissaan ja nyt, kun aikaa itse koitokseen on enää about kuukausi (iik), on treenit mun elämässä työn lisäksi melkeinpä ykkössijalla. Koska oon viime vuosina harrastanut pääosin vain juoksua, mun lähtökohdat voimankäytöllisesti ja lihaskunnon osalta oli aika huonot. On kuitenkin palkitsevaa huomata oma kehitys, mutta siitäkin huolimatta tiedän valitettavasti jo nyt, että osa radan esteistä tulee jäämään mulla failatuiksi, koska tässä ajassa niiden vaatimien voimien kasvattaminen ei vain onnistu.

Kuitenkin hyvällä fiiliksellä ja täynnä energiaa odotan tulevaa! Haha, katsotaan mitä tästä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti