-->

27.8.2017

Viimeinen loppurutistus

HAVAINTOJA

 Mun Tough Viking -  koitokseen on aikaa enää pari viikkoa.
 Painan enemmän kuin pitkiin aikoihin. Olen silti timmeimmässä kunnossa ehkä koskaan.
 Oon kasvattanut mun yläkropan lihaksia ihan hurjasti ja saanut paljon voimaa. Koin yhden mitä mahtavimmista tunteista kun huomasin yksissä treeneissä pystyväni vihdoin roikkumaan yhden käden varassa.

FIILIKSIÄ

 Mun skabaan on aivan liian vähän aikaa ja mielialat oman kunnon suhteen vaihtelee ahdistuksesta voitonriemunu monta kertaa päivässä.
 Olen viimein tajunnut, ettei puntarin lukemia tosiaankaan kannata tuijotella. Mähän olen hei melkein ylipainoinen, yea, right.
★ Tämä koko projekti on ehkä yksi parhaista johon olen koskaan lähtenyt mukaan.

KUULUMISIA

Tuo puoli vuotta mielessä kaukaisuudessa kummitellut päivä syyskuun alussa tosiaan lähestyy hurjan uhkaavaa vauhtia. Treenaan tosi kovaa, ja oon kyllä hyvässä kunnossa - tiedän, että selviän. On kuitenkin mun heikkoudet, jotka tuntuvat ylitsepääsemättömiltä ja niiden takia olen jo muutamaankin otteeseen viime aikoina, omaan temperamentiseen tyyliini, ilmoittanut jättäväni koko homman kesken. En kuitenkaan ole hetkeäkään katunut mukaan lähtemistä.

Tiedän, että on paljon porukkaa, kenelle tämäkin kisa on vain yksi hauska kokemus muiden joukossa. Mun lähtökohtien takia mulle tämä koko tähän projektiin lähteminen on kuitenkin ollut mua henkisesti ja toki erityisesti fyysisesti kasvattava kokemus. Kun on pakko treenata, saa se treeni ihan uuden sävyn. Siinä sivussa on pakko huolehtia myös riittävästä levosta ja oikeanlaisesta ravinnosta. Olen täysin varma, että ilman Tough Vikingia en olisi koskaan ollut tarpeeksi motivoitunut tekemään niin paljon duunia kuin nyt kehittyäkseni näin. Nyt tietysti syytän itseäni siitä, etten tajunnut alkaa treenata jo paljon aikaisemmin kunnolla - enkä toki edes ihan syyttä.

Nyt mun on kuitenkin puristettava ne viimeiset rippeet musta, laitettava jäätävä turbovaihde päälle ja mentävä kunnialla maaliin. I can do this!

2 kommenttia: