-->

10.9.2017

Dynaamisen arjen viehätys


Syksyn tullen on tullut täysi kalenteri, hektisyys, sopiva tehokkuuden yllä pitämä stressi ja ennen kaikkea inspiroituminen. Mun hyvä ystävä laittoi mulle viestiä ja ehdotti tapaamista, ja kun vastasin siihen, että parin viikon päästä sopii, hän sanoi tienneensä sen ja kysyneensä siksi juuri silloin. Tuo hetki oli samanaikaisesti vähän surullista, mutta kuitenkin ihanaa, kun ystävä arvostaa ahkeruutta ja miettii asian niin, etten itse joudu kiusalliseen tilanteeseen kun heti seuraavima päivinä ei mahdollisuutta treffeille vielä ole.

MIKÄ AJAA BOOKKAAMAAN KALENTERIN TÄYTEEN VIIKOSTA JA VUODESTA TOISEEN?

Kun katson nyt sunnuntai-iltana tulevan viikon aikatauluja niin mielessä on päällimmäisenä ajatus, miten ihmeessä ehdin kaikkeen tuohon - tiedän kuitenkin pystyväni. Kun lukion jälkeen vietin välivuotta, mun arki oli hyvin tasaista. Kävin töissä, urheilin, luin pääsykokeisiin - siinä se. Olin tuona vuonna vähiten onnellinen mun koko elämää ajatellen. Olen aina ollut aktiivinen monessa suhteessa ja rakastan uusien viikkojen tuomaia vaihtuvia projekteja ja jatkuvia uusia haasteita. Tällä hetkellä mun tehdessä moninaisia duunejani ja ideoidessani proggiksia sekä päätyöni puolesta, että muuten, tunnen olevani elossa enemmän kuin ehkä koskaan. Rakastan eteenpäin menemisen tunnetta. Oon sanonut usein, että mun unelmaduunia en tiedä, mutta varmaa on, etten koskaan halua jäädä paikalleni.

MITÄ DYNAAMINEN ARKI KÄYTÄNNÖSSÄ MUN KOHDALLA TARKOITTAA?

Mun arki koostuu työstäni, opiskelusta, sivuduuneista, opiskelijatoiminnasta, urheilusta, ystävistä ja muista harrastuksista. Käyn koulussa kerran tai kaksi viikossa, loput arkipäivät teen päivätyötäni. Sen jälkeen mulla on usein joku muu palaveri/kokous tai muuta hoidettavaa. Välissä olevana aikana urheilen ja harrastan ja vapaailtaisin näen ystäviä tai hoidan omia pieniä projekteja. Lepo ja terveellinen ravinto ovat avainasemassa jaksamiseen - en koskaan (tai jos, niin äärimmäisen harvoin) nipistä yöunien pituudesta lisäaikaa tekemiseeni.

MUN KOLME VOIMAVINKKIÄ FLOWN SAAVUTTAMISEEN

En haluaisi kuulla kenenkään suusta oman työnsä olevan ikävää. Puutun lähes aina vastaavanlaiseen pohdintaan ja rohkaisen ihmisiä siirtymään eteenpäin. Joskus ala voi olla oma, mutta työyhteistö tai tehtävä väärä, ja jo alan sisällä vaihtaminen muuttaa kaiken. Toisinaan opiskelemaan lähteminen voi olla elämän paras päätös. Mitä ikinä tekeekään, tee näin:
★ Tee mitä rakastat. Työ ei edes tunnu työltä kun saa ilmaista itseään sen kautta.
★ Tee fiiliksellä. Jos duunit alkaa tuntua pakkopullalta, on aika vaihtaa.
★ Tee hyvin. Puoliksi tehty ei ole tehty ja hyvin tehdyt tulokset vie flown mukana eteenpäin.

Energistä uutta viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti