-->

2.9.2017

Kesäaamuina elämän parasta aikaa


Kesäaamut on elämän parasta aikaa, koska yleisesti ottaen aamut on päivän parasta aikaa ja kesäisin aamut kestää niin ihanan pitkään! Lähes koko kesän sain nauttia jo viideltä herätessäni runsaasta valon määrästä ja pyöräillä kivassa auringonpaisteessa kuuden jälkeen töihin. Viikonloppuisin ne kesäaamut vasta luksusta olikin, kun yhtälöstä poistettiin vielä se aikataulun velvoittama raja olla töissä.

Musta moni asia on aamuisin parasta: aamupala on päivän kivoin ateria, aamutreenillä lähtee päivä käyntiin täydellisesti, aamulla kirpputoreilla tai ostoskeskuksissa kierrellessä saa olla vielä rauhassa. Kesäaamut on nyt kesän myötä ohi, mutta toisaalta syysaamuissa on se oma viehätyksensä. Rapsakan virkistävä ilma ja sellainen oma fiilis saa hymyn huulille nekin -  toki eri tavoin kuin kesällä. Haha, varmaan erityisesti mainitsematta tulee selväksi, että olen aamuihminen. Hämärien aamujen ja pimenevien iltojen myötä en aijo kuitenkaan pahoittaa mieltäni, sillä kaikkea aikansa. Sitä paitsi - valoa lukuunottamatta syysaamuista voi nauttia toki kesäaamujen lailla.

RAUHALLISET AAMIAISET 
Hyvä aamiainen kuuluu musta jokaiseen aamuun ympäri vuoden, ja syksyllä sitä voi nauttia vaikka kynttilän valossa. Viikonloppuna voi järjestää syksyteemaisen brunssin ja leipoa vaikka kurpitsapiirakan - tässä on muuten potentiaalia!

AAMUTREENIEN JATKUMINEN
Viime syksynä onnistuin ensimmäistä kertaa elämässäni säilyttämään treenirytmin normaalina loka-marraskuun yli. Se on vaikeaa, mutta se on palkitsevaa ja tuo huimasti lisäenergiaa päivään.

AIKAISET AAMUT
Kun herää samaan aikaan kuin kesällä, ehtii nauttia auringon noususta. Vaikka pimeä vuodenaika lisää lähes poikkeuksetta unentarvetta, haluan ainakin itse nipistää mielummin illan puolelta ja käydä tarvittavan aikaisin nukkumaan, jotta pystyn pitämään kiinni päivärytmistäni.

Ihania syysaamuja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti