-->

16.10.2017

Hyvästi, 00100Nolla nolla sata keskihesa, olit mulle hyvä, pitkään! Oon asunut tässä Helsingin ytimessä melkein koko aikuisikäni, enkä voisi sijainnin puolesta toivoa parempaa. Mun kampus sijaitsee kahden korttelin päässä, olin pitkään töissäkin keskustassa ja kaikki palvelut joita voi toivoa, löytyvät ihan kulman takaa. Näillä alueilla asumisen hinnat on kyllä myös sitten huipussaan, ja on myönnettävä, että kun sitä ajattelee, niin toisinaan se kyllä myös harmittaa mua. Keskusta-asuminen oli mun haave todella pitkään ja nyt sen koettuani olen todennut - toki sen olevan ihana, mutta myös melko tavallista elämää. Ja oikeasti, Helsinki on aika pieni paikka.

En juuri käy enää koulua, joten päivittäinen keskustakäyminen ei ole enää välttämätöntä - aika on otollinen muutolle. Vaihdan Kampin katot omaan pihaan (JA saan vihdoin mun pianon takaisin!). Tällä hetkellä mun fiilis on ristiriitainen, sillä rakastan mun "penthousea" ja kaupunkia, mutta oi vitsit, miten oon samanaikaisesti innoissani. Muuttaminen on kuitenkin sellainen uuden alku kivassa mielessä ja toki esimerkiksi sisustujuttuja on luvassa paljon...


2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti tulee jotain postauksia sitten uudesta kodista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos! Varmasti teen, kun alkaa kodilta näyttää! :)

      Poista