-->

1.10.2017

Tarve uudistua


En tiedä mikä kumma muhun on iskenyt, viime aikoina mun elämää on hallinnut valtaisa uudistamisen tarve. Ikään kun tässä syksyssä ei jo tarpeeksi olisi uusia haasteita duunien puolesta, oon onnistunut kehittämään itselleni uudistustarpeen koskien suunnilleen jokaista elämän osa-aluetta auton vaihdosta uusiin opiskelualoihin. Hiusten väriä en oo tosin tällä kertaa muuttamassa (haha, viime vuonnahan tosiaan se rumba tuli kertaalleen käytyä läpi...). 

Mulla usein vielä kevät on ollut sellaista muutosten aikaa, mutta myönnettävä toki on, että oon hyvin vähän paikallaan viihtyvä persoona ihan ympäri vuoden. Musta vieläpä tuntuu, että koko ajan kun ikää tulee lisää haaveilen yhä vähemmän mistään pysyvästä ja tasaisesta. Ootteko te enemmän tutussa ja turvallisessa viihtyviä vai samanlaisia seikkailijoita kuin minä? Mulla on tapana sanoa olevani mukavuusalueellani ollessani epämukavuusalueella. Oon onneksi myös helposti aikaansaava, ja voin paljastaa näitä uusia tuulia olevan luvassakin!

Uudesta puheenollen - otettiin nämä kuvat joku aika sitten Saran kanssa. Tämä oli ihan ensimmäinen kerta mulle kun sovin treffit toisen bloggaajan kanssa ja oli kyllä niin hauskaa, ettei tämä jäänyt ainoaksi! Oon Stadissa koulun ja duunien ulkopuolella normaalisti melko yksinäinen, sillä mulla on jäänyt tänne asumaan vaan pari kaveria ja kaikilla toki omat kiireensä aina on. Olisi huikeaa tavata enemmänkin uusia ihmisiä ja blogihan on mitä mainioin yhdistävä tekijä. Oon tällaisissa asioissa kuitenkin ehkä vähän ujo... en oikein tiedä mitä musta ajatellaan ja saatan miettiä uskallanko ottaa yhteyttä toisiin; mars epämukavuusalueelle tässäkin siis!

2 kommenttia:

  1. Oli tosiaan tosi kiva tavata ja mun puolesta voidaan lähteä kuvailemaan toisenkin kerran! Mä oon kanssa täällä omilla kotikulmilla vähän yksinäinen, kun kaikki lapsuuden kaverit ovat jo muuttaneet pois ja vanhempana hankitut kaverit on kaikki tulleet työn tai lukion kautta Helsingistä.. Mä oon vähän semmonen joka tykkää rutiinista ja vähän vierastaa suuria muutoksia, vaikka toki toisinaan ovat nekin tervetulleita. Tyylini suhteen oon tupannut sanomaan tota samaa, että olen mukavuusalueellani kun oon epämukavuusalueellani, mutta muuten en hirveästi tykkää mistään äkkinäisistä muutoksista tai suunnitelmista 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin hei treffaillaan! :) Mustakin on just sillai kiva suunnitella paljon etukäteen ja jos asiat äkkiä muuttuu ihan päälaelleen, on se vähän ahdistavaa...

      Poista