-->

28.10.2017

Teknologiatiistai

Tein hetki sitten pitkästä aikaa "day with me"-postausta! Tästä nyt tuli ihan todellinen uranainen limited edition, mutta toisaalta usein näitä lukiessa pääsee mukaan bloggaajien vapaapäivään kahvitreffeineen ja hitaine aamuineen joten ehkä tällainen oikeaa arkea kuvaava versio voi jotakin kiinnostaa. Oon muutenkin ajatellut alkaa toteuttaa sellaista työ/opiskelu/ura-postaussarjaa, koska ainakaan itse en ole löytänyt monia vastaavia. Edustan ehkä itse melko epätyypillistä bloggaajatyttöä arkineni, ja voisin ehkä enemmänkin tuoda omaa itseäni esiin täällä! Nyt kuitenkin taannoiseen tiistaihin:

5:00 heräys. Väsyttäisi ihan hirvittävästi koska kattoon rummuttavan sateen takia olen heräillyt viikon ajan keskellä yötä ja lisäksi viime yönä alakerran naapuri (joka tuntuisi elävän jossain rinnakkaistodellisuudessa normaaleihin käytöstapohin nähden) soitti musiikkia kovalla kello 2:30, josta johtuen joku toinen naapuri koputteli lattiaan kepillä ja kolmas kävi ovella hiljentämässä tätä.

5:45 Oon pukeutunut, laittautunut. Alan valmistamaan aamupuuroa ja valmistautumaan töihin.

6:15 Lähden kotoa koti bussipysäkkiä. Jätän auton kotiin koska lähdetään lounaan jälkeen yhteiskyydillä töistä Teknologiamessuille. Sataa edelleen ihan tosi paljon.

7:00 Oon päässyt koneen ääreen. Pidin edellisenä päivänä etäpäivän, joten tää on mun viikon aloitus samalla. Käyn sähköposteja sekä viikon tehtävälistaa läpi ja lisäilen kalenteriin muutamia palavereja.

9:00 Ehdin pitkästä aikaa kollegoiden kanssa kahville aamun ekan palaverin jälkeen. Yleensä käytän kahvitauot toisten projektien juoksevien asioiden hoitoon kuten viesteihin vastailuun...

10:00 Päivän toisen palaverin aika. Tämän jälkeen suuntaan pikaiselle lounaalle työkaverin kanssa.


11.30 Suunnataan Teknologia17-messuille. Pääasiassa luvassa on rento iltapäivä tutustuen eri esilleasettajien osastoihin, mutta jutellaan myös muutaman tavarantoimittajan kanssa mahdollisesti elämää hyödyttävistä ratkaisuista...

15:00 Mun virallinen työpäivä päättyy. Juna ja spora sattuvat juuri sopivasti ja pääsen nopeasti kotiin. Syön parit messuilta kerätyt suklaakonvehdit (suklaa on taas vallannut mielen syksyn tullen) ja istun hetkeksi alas selaamaan blogeja. Mulla on vielä paljon duunia iltapäiväksi, mutta päätän sateisen harmauden takia jäädä hoitamaan niitä oloasussa kotiin. Olin eilen menossa yli 12 tuntia joten on parempi vähän rauhoittua.

16:10 Lähetän viestejä koskien muutamaa käynnissä olevaa projektia. Teen nopeaa aikataulutusta ja ilmoittaudun yhteen työpajaan koskien opetustilojen sisustusratkaisuja. On hauskaa, kuinka moninaisissa hommissa pääsee kokemaan niin paljon erilaisia juttuja! Pilkon bataattia uuniin päivällistä varten.

16:35 Kirjoitan pohjan yhteen viimeistelyraporttiin, jaan vastuut muulle projektiryhmälle "nopeat syö hitaat"-periaatteella, koska vastuunjako eikä raportti ole kumpikaan edistyneet viimeiseen kahteen viikkoon.

17:15 Syön päivällistä, kerrankin keittiön pöydän ääressä. Olen yrittänyt parantaa tapani ja pysyä erossa töistä/puhelimesta/tietkoneesta syödessäni, ja nyt selaan uusinta Insinööriliiton lehteä. Ruotsissa on alettu kouluttaa maahanmuuttajataustaisia työttömiä insinööritutkinnon omaavia uudelleen rautatie-insinööreiksi - kuinka mahtavaa!

17:30 Käyn läpi tulevien viikkojen aikatauluja. Otan käsiini projektiliiketoiminnan kirjan ja luen projektiliiketoiminan lähtökohdista, myynnistä ja markkinoinnista. Ammatillista osaamista kehittävän kirjallisuuden lukeminen on musta tärkeä osa työtä, mutta tällä kertaa mulla on aiheesta ihan oikeasti tentittävänä kurssi, jonka takia teoriaa on nyt tärkeää opetella.

19:00 Tänään on treenipäivä, mutta päätän jatkaa iltapäivän rennolla teemalla ja pilatestunnilla kotona. Olen mukana toteuttamassa pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen yhteistä liikuntapalvelua, jonka kautta saa muun muassa käyttöönsä superkätevän Yogobe-sivuston jooga- ja pilatesvideot, jota nyt hyödynnän.

21:15 Alan hiljalleen käydä nukkumaan, selaan vielä vähän puhelinta (paha tapa ennen nukkumaanmenoa) ja laitan kellon soimaan taas viideltä seuraavaksi aamuksi. Takana on jälleen yksi melko raskas, mutta tehokas päivä ja uni tulee varmasti nopeasti!

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ja tosiaan hieman erilaisempi my day :) Toivottavasti toteutat vastaavan uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla siun mielipide! Voin tehdä näitä jatkossakin toki :)

      Poista