-->

12.11.2017

Kaljaasi 2017

Jo pari vuotta oon tehnyt Kaljaasia eli Suomen yhtä suurimmista opiskelijaristeilyistä, joka seilatiin tosiaan viikko sitten. Voi vitsit miten hauskaa meillä oli koko 48 tuntia! Hirveästi kuvia ei tälläkään kertaa kertynyt mutta kultaisia muistoja senkin edestä. Tällä hetkellä on taas vähän sellainen tyhjä fiilis, että mitäs tässä kun on vuosi taas tätä tapahtumaa työstetty ja nyt kaikki se ohi. Ensi vuonna mun hommat toki jatkuu samoissa merkeissä, joten mikään loppu tämä ei ole.

Tällaisen ison opiskelijatapahtuman jäjestämiseen liittyy hirvittävän paljon kaikkea ja sitä ihan tosiaan työstetään melkein vuosi. Musta on todella siistiä tehdä duunia tällaisen parissa ja se tasapainottaa kyllä täydellisesti mun ammattia joka on melko kaukana hauskanpidosta, haha.

Vuosi ja kova työ huipentuu toki tähän itse risteilyyn. Ensimmäisenä iltana mulla oli vielä aika paljon ihan oikeita hommia, mutta toisena päivänä nautittiin kylpybileistä ihanassa aurinkoisessa kelissä, hyvästä ruoasta ja huikeasta fiiliksestä! Haha, tästä onkin hyvä aloittaa pikkujoulusesonki...mulla on kalenterissa niitä varmaan kymmenet - katsotaan kuinka monet ehtii käydä... Onko teillä jo pikkujouluja vietetty tai pian tiedossa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti