-->

5.11.2017

Sunnuntaiasu


Julkaisematon syksyinen sunnntaiasu - Zaran nahkatakki on ollut mun luottovaate koko syksyn. Se on ihana, pehmeä mutta jämäkkä ja paras mun omistamista nahkatakeista. Vaikka mun tyyli on melko classy ja tyttömäinenkin normaalisti, bikertakki tuo kivaa särmää. Tämä asu puolestaan oli yhden rennon sunnuntain asu, kun suunnitelmissa oli ainoastaan leffailta kaverin kanssa. Musta on tullut vähän mukavuudenhaluinen vapaa-ajanpukeutumisessa, kun töissä on kauluspaidassa tai vastaavassa asussa viikot.

Vitsti nyt on näiden kuvien syksyinen loisto ja varissut maihin ja alkaa synkkääkin synkempi kausi. Vaikka yöunia pitääkin venyttää taas vähän lisää, että energiaa päiviin on ja aina on vähän inhottavaa niin on tässä kivojakin juttuja. Joulukoristeet on ilmestyneet katukuvaan monin paikoin, ja päivä päivältä enemmän ollaan jouluisen cozy. Lisäksi mä myin juuri mun auton, ja nyt mulla on ihan pian edessä uuden osto. Vanha A3 kulki mun kanssa yli kolme vuotta, mutta voi miten innoissani oon siitä uudesta nyt ollut, auto on nimittäin mulle suuri rakkauden kohde ja paljon enemmän kun vain kulkuväline, haha!

Hei, nautitaan sunnuntaista ja myös tästä marraskuisesta ajasta!2 kommenttia:

  1. Rento ja tyylikäs asukokonaisuus :) Vaikka nyt alkaa hämäremmät ajat, niin on toisaalta ihanaa käpertyä sisälle teekupin ääreen :)

    VastaaPoista